maandag 27 maart 2017

Amerikaans hout

LTL Woodproducts is de korte, gebalde naam voor Leyenaar Taapken Lamaker. Dit fusiebedrijf dat in oorsprong al meer dan 1jaar oud is, ontstond uit de fusie van de. Bankirai Beuken Eiken Mahonie Teak Notenhout Oregon Pine Red Cedar. Amerikaans essen hout is licht van kleur met een mooie nerf.


Het kernhout varieert tussen lichtbruin en donkerbruin.

Wij leveren ook eiken balken! Deze houtsoort is één van de specialiteiten van Houthandel Hard- en Zachthout. Dit komt door de voordelen van deze houtsoort. NOTEN AMERIKAANS Ook wel Black Walnut, Walnoten, Am.


Van de andere kant is het niet zo dat al het hout dat afkomstig is van een eik daarmee ook eiken is. Europees eiken wordt geleverd zonder spint. Beter bouwen met gebruikt hout.

Diverse soorten balken van vuren. Het wordt ook wel notenhout, notelaar of walnoot genoemd. U kunt dan een offerte aanvragen. Snellere doorstroom van stammen zorgt voor erg onrustig en kwalitatief minder hout. Zeer robuust blad voor iedere toepassing.


Bijzonder geschikt als tafelbla werkblad of basis voor uw eigen ontwerp. Het hout is geschikt voor interieurbetimmeringen, meubels en luxe draaiwerk. Southern Yellow Pine Spruce Pine Fir.


Het verse hout is grijsgeel. Deze behandelmethode zorgt voor mooie kleurstellingen en het verhoogt de duurzaamheid van het hout aanzienlijk. Wij hebben deze grafkist ook in cognac kleur op voorraad.


Leverbaar in geschaafd fijnhout, ruw onbewerkt hout en houten producten. Vanuit vestigingen in Leiden leveren wij al meer dan 1jaar onder meer aan de. Het soortelijk gewicht van hout is altijd een getal dat bij benadering de waarde weergeeft.


Contacteer steeds onze verkoopdienst voor de diverse mogelijkheden en de beschikbaarheid. Oregon Pine, in de volksmond.

Hout is een natuurlijk materiaal en de dichtheid is onder meer afhankelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.