dinsdag 28 maart 2017

Stalen plantenbak

Specialist in stalen deuren en trappen. Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. Ruim assortiment stalen plantenbak. Bestel hier eenvoudig uw Cortenstaal plantenbak. Verkrijgbaar in elke maat.

We leveren de hoogste kwaliteit staal , scherpe prijzen en jaar garantie. De verzinkt stalen plantenbakken hebben een stoere en tijdloze uitstraling. Corten staalOnverwoestbaar materiaal met een warme natuurlijke uitstraling. De plantenbakken worden uit voorraad gelever maatwerk is ook mogelijk! Corten staal is een sterk en weervast type staal dat de eigenschap bezit om zich bij.


De SB Exclusive stalen plantenbak is zo ontworpen dat u deze eenvoudig zelf kunt samenstellen. Door het modulair systeem kunt u een plantenbak van staal eenvoudig. Onder andere leverbaar in de maat 100x50xcm.

Op zoek naar een metalen plantenbak ? MW = maatwerk (langere levertijd) ST = Standaar indien op voorraad levertijd tot werkdagen. Bespaar tot wel via kiesproduct. De bakken die gemaakt zijn van dit materiaal bestaan uit ijzer waaraan. De stalen plantenbakken die wij aanbieden zijn gegalvaniseer hierdoor gaan ze extra lang mee én zien ze er beter uit. CorTenstaal plantenbakken.


Vele aanbiedingen bij bol. Een bloembak zelf maken was nog nooit zo eenvoudig met de SB Exclusive modulaire bloembak. Een stijlvolle bloembak maken is mogelijk in vijf simpele stappen.


Deze rechthoekige plantenbakken zijn uitgevoerd in kwaliteit cortenstaal mm. Ze vormen binnen 4-maanden een mooie roestbruine kleur, die de plantenbakken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Cortenstaal bloembak corten staal plantenbak Ik bied de zelfde bloembakken aan. Gemaakt uit mm corten stalen.


De bak is aan de bovenzijde rond 7mm onderin is. De bovenste rand word dubbel omgezet. Plantenbak vervaardigd uit 2mm Corten-A staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.