vrijdag 24 maart 2017

Tafel buiten steigerhout

Combinatie: metaal, ijzer en hout. Voor een uniek design en karakter! De mooiste eet-tuin- of bartafels. Eiken tafels met metalen poten. Origineel met hoge kwaliteit!

Een robuuste tafel voor in de tuin? Scherp geprijs bestel nu online. Direct Leverbaar in alle maten en kleuren. In diverse lengtes en breedtes. Zowel voor binnen als buiten ! Creëer een nieuwe uitstraling voor uw tuin met onze steigerhout tafel voor buiten.


Gemakkelijk online te bestellen. Showroom met uitgebreide collectie.

Al onze meubelen worden gemaakt van A-kwaliteit gedroogde nieuwe steigerplanken. Het hout is geschikt om onbehandeld buiten te blijven staan. Koop of Verkoop steigerhout tafel op Marktplaats.


Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd. Bekijk onze uitgebreide collectie Tafels. Steigerhout buiten langer mooi houden? Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Op zoek naar steigerhouten tafel ? Stoere steigerhouten tafels voor uw tuin of huis zijn robuust, van hoogwaardige kwaliteit en splintervrij afgewerkt.


Lekker tafelen aan een steigerhouten tafel Voor binnen en buiten. Het is natuurlijk de plek en het moment dat je even allemaal met elkaar bent. Diverse soorten tafels van steigerhout.


Kloostertafels,designtafels etc. Allemaal op maat te maken en gratis geleverd en gemonteerd! Bestel nu je steigerhouten tafel ! Schitterende tafel van steigerhout.

Beschikbaarheid: In voorraad. Behandeling buiten , Kussens. Mooie steigerhouten tafels verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Handgemaakte natuurproducten waardoor iedere tafel uniek in zijn soort is.


We hebben tuintafels in verschillende vormen, rechthoekige tuintafels, picknicktafels, ronde of ovale tuintafels. Veel tafels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt. Bouwtekeningen om tafels van steigerhout te. De tafel XL is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.