woensdag 26 april 2017

Afdekzeil boot laten maken

Bestel uw afdekzeil online. De laagste prijs van Nederland! Bespaar tot wel via kiesproduct. Afdekzeilen voor alle INTEX baden vanaf € 50. Ook solar afdekzeilen leverbaar!

Stuur het oude afdekzeil op en wij maken hem voor u na. Is uw nieuwe afdekzeil klaar dan sturen wij. Dekzeil op maat laten maken ? Wij kunnen dit keurig voor u verzorgen.


Vanaf €gratis verzending. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bent u op zoek naar een afdekzeil voor uw boot ,.

U kunt ook een logo laten drukken op het zeil of zelf een ontwerp aanleveren. Open boot Zeilboot Speedboot Motorkruiser RIB Console Tuin zeilmakerij. Beschermhoes Schaduwdoek Buitenkeukens Jacuzzi.


U kunt er dan voor kiezen om een dekzeil op maat te laten maken. Het product is aangemaakt naar aanleiding van de door u opgestelde specificaties. Zorg er wel voor dat het zeil dan wel specifiek voor uw boot op maat te maken.


PVC veel minder snel doen laten. Het is een bekend probleem. Een zeil op maat laten maken bij een zeilmakerij is behoorlijk prijzig. We wensen je veel shopplezier.


Met een dekzeil op maat boot zorgt u ervoor dat uw boot beschermd is tegen weersinvloeden en vuil. Wilt u uw boot optimaal beschermen? Dan is een afdekzeil van Speednautique de beste keus!


We maken een afdekzeil op maat, die in het zomer- en. Bij ons bent u van harte welkom voor het laten maken van een dekzeil voor uw boot op maat. Wij verwerken uitsluitend hoogwaardig materiaal.

Ook voor het maken van een. Hoe we uw dekzeil op maat maken. Om het dekzeil echt perfect te laten passen maken we eerst een mal van folie. Kunt u niks vinden tussen ons aanbo dan is het bij ons ook mogelijk om een afdekzeil op maat te laten maken.


Boot afdekzeil in hoogwaardig Markilux. Na een wasbeurt met bijvoorbeeld Ultramar Shampoo kunt u de stof het best opnieuw waterafstotend maken met bijvoorbeeld. Dit alles zorgt er voor dat een dergelijk afdekzeil op uitstekende wijze voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.