vrijdag 28 april 2017

Deurkruk antiek

Kwaliteit voor de beste prijs! Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting!


Oude kruk uit doktershuis, zat in de inbouwkast als onderdeel van een kastenwand maar kan ook. Een deurkruk pak je vaker vast dan bijvoorbeeld de afstandsbediening van de televisie.

Antiek deurbeslag Antieke deurkruk. En door zijn hoogte kijk je er sneller naar dan naar dat mooie. Impresso Deurkruk Met Schild En Sleutelgat Binnendeur Lincoln Ovaal Oud Grijs - Stuks. Omdat het oude gebruikte materialen zijn staan ze per stuk op de foto zodat u exact het exemplaar. Met een deurkruk wordt de deur met een neerwaartse beweging geopend.


Ook de populaire raamsluitingen van ijzer en in brons antiek zijn volop beschikbaar. Kortom, voor raambeslag in klassieke stijl bent u bij ons aan het juiste adres.

Zwarte ovale stalen sleutelrozetten. Volledig perfect gerestaureerde staat. Houten deurkrukken in diverse modellen van verschillende houtsoorten, voor uw paneeldeuren of kasten. Het ei-model of het 19e eeuwse model met een freesrandje. Het beschermt de deurkruk tegen oxidatie en roestvorming als gevolg van buitenomstandigheden.


Anresto, Leuken te Lommel (BE): Deurkruk in brons of in geroest ijzer met achterplaat en voorzien van een bijhorend. WC slot vrij-bezet vierkant rozet brons antiek. Deurkruk met ebbenhout greep type Deurkruk : nikkel met ebbenhout complete set: deurk.


Ton deurkruk MAN (messing antiek -nikkel) ebbenhout met vierkant rozet. Tegen meerprijs ook te bestellen in geveerde versie. Info over deurkrukken antiek. Resultaten van zoekmachines!


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Onze webshop biedt u een ruim. Ga door met de klassieke stijl met een antieke muurbrievenbus of bevestig een hip exemplaar. Ook binnenshuis kun je kiezen voor een moderne of klassieke deurkruk.

Kiest u een deurkruk op een rond of vierkant. Veel mensen gebruiken hem zonder erover na te denken: de deurkruk. Toch is deurbeslag essentieel voor uw woning. Zo heeft Weijntjes als eerste het befaamde Ton-model, een stijlvolle deurkruk uit de jaren ’3.


Deurkruk van gietijzer op schild voor deuren die niet op slot hoeven, met terugveer mechanisme en afgewerkt met duurzame zwarte coating. Als u op zoek bent naar een deurkruk die aansluit bij de stijl van uw woning, dan vindt u in onze catalogus zeker iets naar uw zin !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.