woensdag 26 april 2017

Houten tongspatels

Houten tongspatels van Klinion. Bestel het meest voordelig op internet op Merkala. Deze 150mm tongspatel wordt niet alleen in de medische of dentale branche gebruikt maar ook als hulpmiddel in de tattoo en kunstwereld. Ruim aanbod praktijkbenodigdheden Bestel nu!


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.

Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor tongspatels van houten. Gebruik van een houten tongspatel voor medisch onderzoek. Een tongspatel of mondspatel is een eenvoudig medisch hulpmiddel om bij lichamelijk onderzoek goed in de.


Romed Tongspatel Hout - 150xmm - Tongreiniger. De spatel wordt vooral gebruikt om de tong mee naar beneden te duwen, teneinde goed in de keelholte te kunnen kijken. In winkelwagen Terug naar het overzicht.


De tongspatels zijn niet per stuk verpakt, maar na de verpakking zijn de complete doosjes. Niet steriel, geurloos en smaakloos.

Geschikt voor eenmalig gebruik. Vind de beste selectie houten tongspatel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit houten tongspatel bij Alibaba. Plastic tongspatel , dieren vormen met felle kleuren. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Verpakt in dozen van stuks. Niets uit deze weergave van Polyshop. Alle rechten voorbehouden. Na ruim vier maanden werk ben ik erg blij met het resultaat.


Met een tongspatel kan de tong naar beneden gehouden worden, wanneer er een vrij zicht in de keel nodig is. Deze houten tongspatels kunnen ook als zalfspatel worden. Simpele houten tongspatels , per stuks.


Aan vergelijken toevoegen. Al een aantal keer kreeg ik de vraag waar ik de houten vloer in het poppenhuis van heb gemaakt en hoe. Hier komt het hoe en wat #128578; Online heb ik houten tongspatels. Hier vindt u een assortiment in tongspatels (of mondspatels) en zalfspatels terug!


Voor het mengen van verf en het maken van fillets. Komen keurig afspraken na en men wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de order.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derden uw internetgedrag binnen onze site. Klaar voor gebruik, niet-steriele houten tongspatels. Gemaakt uit splintervrije kwaliteit berkenhout met afgeronde uiteinden. Kwalitatieve houten tongspatels van het merk Euromedis.


Voor volwassenen en kinderen met mooi afgeronde uiteinden. Vooral gebruikt om de tong mee naar beneden te. Tijdelijke aanbieding: bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.