dinsdag 2 mei 2017

Dampdichte folie dak

Een dampdichte folie daarentegen houdt veel meer damp tegen,. Folie bestel je in onze webshop. Bij sommige woningen is het dak namelijk voorzien van een dampremmende laag aan de buitenkant.


De tekening onder toont de plaats van de dampremmende folie. Wilt u meer weten over dampdichte folie of onze andere vochtregulerende bouwfolies?

Dampdichte folie voorkomt dat vocht uw constructie in komt. Dampopen folie zorgt dat het vocht uit uw constructie kan verdampen. Een plat dak moet altijd aan de buitenkant geïsoleerd worden en nooit aan de onderkant. De binnenzijde van de constructie dient beschermd te worden door een dampremmende of dampdichte folie. Dampschermen zijn noodzakelijk voor de goede werking van de isolatie.


Ontdek hier meer over de plaatsing en opbouw van een dampscherm voor een plat dak. Damp-open of dampdichte folie ?

U zoekt dampdichte folie ? Sleiderink is groothandel in dampdichte folie ! Neem contact op met onze productspecialist of bestel dampdichte folie direct in de webshop. Zit er folie of materiaal in je dak dat vocht tegenhoudt. Dampremmende folie voorkomt vochtproblemen bij dakisolatie. Deze dampdichte folie komt aan de binnenzijde dak. Onafhankelijke info dampremmende folie.


Gealuminiseerde dampdichte folie. Meestal wordt aan de binnenzijde van de isolatie dampdichte folie. Laat meer damp door dan een dampdichte folie.


De folie heeft een dikte van 16mm en is extra sterk. Voor iedere toepassing de juiste folieoplossing. Miljoenen m² technische folie verlaten per jaar, na een strenge kwaliteitscontrole, onze productielocatie in Haarlem en vinden hun weg naar naar de professionele.


Ubbink heeft voor vrijwel alle. Vriendelijk personeel ja iedereen is hier aardig. Miofol 125AV - 25m dampdichte folie.

Voor uur bestel volgende werkdag in huis. De foliespecificaties bestaan onder meer uit een LDPE- folie , versterkt met een wapeningsnet en pure aluminiumfolie. Ik heb het over de warme kant, er zit geen isolatie tussen. Door zijn uitstekende dampdichte.


Wanneer u enkel vloerisolatie toepast en geen isolatie aan de binnenzijde van het schuine dak , dan gebruikt u dampdichte folie op de zoldervloer. Zorg ervoor dat de folie een overlap heeft van circa 10cm en plak de naden van de folie af met tape.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.