maandag 29 mei 2017

Iphone hout

Flinterdun hout met liefde handgemaakt in onze werkplaats. Verkrijgbaar in zes stijlvolle houtsoorten. Bij Woodiful ben je aan het juiste adres! Vandaag besteld = morgen in huis.


We gebruiken FSC gecertificeerd hout om het met de hand tot iets speciaals te maken. Stuk voor stuk met de hand gemaakt, daar staan we voor.

De case beschermt alle hoeken. Deze case is gemaakt van echt hout en. Een future classic, dat is deze hout lederen booktype zeker!


Het ontwerp van deze case omvat een kunstlederen stuk en vlakken gemaakt van echt hout. Met een grote passie voor hout. De houten hoesjes worden op maat lasergegraveerd.


Zorg dat je telefoon niet meteen beschadigt en kies één van deze cases ter bescherming. Bestel online en laat ’m gratis bezorgen of ga vandaag nog naar. Vakkundig vervaardigd uit blok hout.

Ontworpen en vervaardigd in België. Materiaal: Hard kunststof, hout -look. Dan ben je bij HoesjesDirect. De meest unieke bescherming voor jouw telefoon. Snel bestel snel in huis.


Hoesjes en covers bestel je direct in de webshop. Zorgt voor een slank en strak design. Uniek en onderscheidend door het gebruik van hout. Al onze houten producten worden zorgvuldig.


Loop binnen zonder afspraak. Zo zijn er docks van wit plastic, maar ook van donker en lichter hout. Ruim aanbod Hippe en Unieke Producten Steunen van Goede Doelen! Bestel originele Just in Case telefoonhoesjes bij Knaldeals.


Coolblue: alles voor een glimlach. Gratis verzonden vanaf €Klantbeoordeling 9. Uniek hoesje Haarscherp geprint Geen verzendkosten. Open de tool en probeer het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.