dinsdag 27 juni 2017

Balken douglas

Alle maten voorradig, Beste Prijs. Groot assortiment douglas balken. Fijnbezaagd en geschaafd hout, in vele diktes en hoogtes van 2-m. Ruim assortiment douglas planken, met of zonder profiel.


Alle soorten planken voor de mooiste schutting, veranda, vlonder of blokhut. Oók zwart Online bestellen.

Van konijnenrennen tot aan een solide basis. Douglas balken voor elke toepassing. Vind douglas balken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Bekijk het gehele aanbod en bestel direct online. Houten balken zijn ontzettend handig en te gebruiken voor oneindig veel toepassingen. Grote voorraad diverse afmetingen.


Scherpe prijs en snel geleverd.

Een sterk houtsoort met een fraai uiterlijk voor zowel binnen als buiten toepassingen. U kunt daarna aangeven hoeveel van welke lengte u wilt. Wij zijn dé groothandel voor particuliere en zakelijke klanten. Reserveer online, laagste prijzen. Gemakkelijk en snel online te bestellen en leverbaar in zowel.


Uit voorraad leverbaar in diverse kopmaten en lengtematen. Divers assortiment douglas balken. Snelle levering in de Benelux, of afhalen in Rhenen! Afmetingen tot wel meter lengte mogelijk!


Eenvoudig online bestellen. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Laagste prijs garantie op douglas balken. Balken vindt u bij Hardhouthandel.


Onze douglas balken en regels zijn fijnbezaagd en kunnen op maat geleverd worden. Wij kunnen uw hout voor u op. De balken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen.


Van Biezen Doulashout: levert douglas balken en douglas planken voor lage prijzen.

A-kwaliteit goedkoop douglas lariks voor uw houten overkapping, veranda en buitenkeuken van douglas hout. Leverbaar in diverse maten en lengtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.