vrijdag 23 juni 2017

Carrara stenen

Het goedkoopste grind en split van Nederland en snel bezorgd. Witte Carrara Stenen – De beste plek bepalen. Carrara stenen voor het decoreren van gashaarden en kachels.


Witte Keien afkomstig uit de Italiaanse provincie Massa Carrara. Ruim assortiment siergrind en siersplit.

Levering in 3-werkdagen! Zeer voordelig leverbaar in bigbag, midibag en los. We vernieuwen momenteel onze website. Onze vorige site vind je door hier te klikken!


WELKOM BIJ NATUURSTEENBEDRIJF CARRARA. Onze combinatie van een up-to-date. De stenen geven een luxe gevoel,. Snelle levering uit voorraad.

Kenmerken: Omschrijving Carrara Steensoort Marmer Oppervlak Glad Afwerking oppervlakte Rond getrommeld Meer info Grote keien worden gebroken en in een trommelmachine. Carrara grind is een witte marmergrind uit marmergroeves in Carrara , Italië. Deze sneeuwwitte keien zijn geschikt voor. Bekijk ons assortiment Siergrind in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Kenmerken: Omschrijving Bianco Carrara C Steensoort Marmer Oppervlak Glad Afwerking oppervlakte Gepolijst Afwerking randen De zijkanten van het product zijn gezaagd. Koop uw gebakken klinkers en bestratingsmateriaal eenvoudig online bij De Stenen Man. Compleet assortiment buitenleven voor een scherpe prijs en een snelle levering! Grind en Split: Carrara , split.


Carrara is een steensoort van marmer en daardoor zeer hard. Het is bekend om zijn zeer helder witte. Kalkvrij natuursteen is de verzamelnaam voor natuursteen met als belangrijkste bestanddeel silicumdioxide. Tot deze groep behoren onder andere.


Carrara keien wit zijn ronde marmerkeien voor in tuin en steenkorf. Van het merk Gardenlux, dit is een goed merk welke diverse producten. Deze carrara ronde grind van Decor is makkelijk te plaatsen en heeft een afmeting van 15.


Keien voor tal van toepassingen in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.