woensdag 21 juni 2017

Inbraakvrije sloten

Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Vind jouw Slot in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Advies over inbraakvrije sloten nodig? Slotenmakers Rotterdam voorziet u graag van professioneel advies over inbraakvrije sloten. Wat zijn de beste sloten tegen inbraak?


Veel mensen zijn er niet gerust op. Tot slot geven we nog enkele tips over gerenommeerde sloten. Denk kritisch na over hoe eenvoudig uw deur te kraken zou zijn, en denk niet alleen aan de deur, maar ook om het slot , scharnieren en meer. Bij gelijksluitende cilindersloten zijn alle sloten te bedienen met een en dezelfde sleutel. Een sleutel voor uw woning is superhandig,.


Wil je je voordeur voorzien van een nieuw slot ? Lees dan hier hoe je een slot met een losse of vaste cilinder vervangt. Houd ongewenste bezoekers buiten de deur. Preventietips voor een inbraakvrije woning. Steeds meer inbraken gebeuren door het verwijderen van de cilinder uit het slot door middel van kerntrekken.


In een mum van tijd hebben dieven. Bent u uw huissleutels kwijtgeraakt of heeft u een bestaand huis gekocht? Dan is het verstandig de cilinders van de sloten te vervangen.


Boor tot ongeveer de helft van de ene zijde en vervolgens de rest vanaf de andere zijde. Nemef sloten zijn stevig en moeilijk te. Sluiten de gaten niet precies op elkaar aan, ruim ze dan wat met de boor. Het overgrote deel van de woningen in Nederland is voorzien van sloten met cilinders die niet bestand zijn tegen cilindertrekken. Je kunt deze methode eigenlijk.


In de praktijk is het makkelijker om een cilinderslot open te breken dan een cilinderslot uitboren. Ook de kans op beschadiging van het slot of de deur is kleiner bij. Voorkomen: sluit altijd deuren en ramen, haal sleutels uit de sloten en houd ze uit het zicht. U wilt toch ook een inbraakwerend slot op uw woning? Al onze sloten en losse cilinders voldoen aan eisen die de politie aan sloten stelt.


Ze zijn in het bezit van het. Slotenwinkel online voor voordelig SKG gekeurd hang en sluitwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.