maandag 5 juni 2017

Vlek kersen verwijderen

De lekkerste keuze in gemak, gezond en duurzaam. Indien u een vlek van kersen in uw kleding heeft dient u deze uit te spoelen met koud water. Om de vlek goed aan te pakken, haal je eerst het vruchtvlees van je kleding.


Doe je dat niet, dan wrijf je het probleem alleen maar verder in je. Textiel met een vlek van Kersen verwijderen Behandel een kersenvlek eerst met een lauw sopje. Vervolgens deppen met water en ammoniak of met zuivere alcohol.

Wij hebben heerlijk kersen gegeten van de week, maar ik bereid me dan wel goed voor. Want iedereen weet hoe erg die vlekken zijn, en die krijg. De beste manier om de vlek uit tere weefsels te verwijderen is deze te behandelen met zuiver alcohol. Ik denk dat over vlekken al vele boeken vol zijn geschreven.


Toch hoor je zo hier en daar wel eens een tip over het verwijderen van een vlek , die je in geen enkel. Koffievlekken verwijderen gaat makkelijk als deze dadelijk met een droge doek worden gedept, daarna met lauw water worden afgewreven. Vlekken effectief en simpel verwijderen ! Brombeerflecken - dus ik kan snel entfe.


De vlekkenwijzer van Miele is een waardevolle hulp en staat boordevol tips voor het verwijderen van vlekken en het behandelen van wasgoed.

Wastips op een rij voor het verwijderen van vlekken in kleding: kauwgom, grasvlekken, vetvlekken en rode vlekken. Lees hier hoe je vlekken verwijdert ! Wat is de beste behandeling voor jouw vlek ? Een handige vlekkenwijzer met tips en trics hoe de meest voorkomende en ook hardnekkigste vlekken uit kleding te krijgen. Vlek op kersenhouten tafel.


Vooral bij kersen is de kans groot dat er een vrij gevoelige lak op zit welke na behandeling wit kan. Dubbelzijdige tape verwijderen. Dat zou bij snelle behandeling al voldoende moeten zijn om de vlek te verwijderen. Heb je ook zo’n tip voor kersen vlekken.


Hardnekkige vlekken uit kleding verwijderen is makkelijker gezegd dan gedaan. Libelle deelt wat trucjes zodat jij je favoriete kledingstukken kan redden. Er is bijna niet aan te ontkomen, er ontstaan regelmatig vlekken in kleding, vloerbedekking of tafelkleden die moeilijk te verwijderen zijn. In onze vlekkengids vind je namelijk een tip voor bijna elke vlek.


Misschien werkt het ook wel met andere vlekken , maar dat weet ik niet dat mogen jullie zelf proberen. In het geval van witte en gekleurde kleding, zijn fruitvlekken gemakkelijk te verwijderen door met toiletreiniger de vlek te behandelen. Een alternatief hiervoor is. Eerst vaste bestanddelen zoveel mogelijk verwijderen met een lepel.


Laat de badstof handdoek liggen, zonder te spieken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.