woensdag 5 juli 2017

Behandeld hout

Hout is een natuurproduct en als je hout niet behandelt wordt het zeer snel grijs. Er zijn verschillende manieren daarvoor! Gadero levert uitsluitend duurzaam geproduceerd hout.


Dat betekend dat ons tuinhout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Voor behandeld hout zijn twee lagen normale verf meestal afdoende.

Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product. Zelf makkelijk en snel hout impregneren en behandelen met Woodseal. Al uw hout waterdicht met behandeling! Helpt algen, schimmel en houtrot voorkomen.


Als je onbehandeld wilt beschermen, kunt u het hout behandelen met olie, lak, beits of wax. In ons overzicht van de behandelingen tonen wij de verschillen met de voor. Lees hier informatie hoe je douglas hout moet behandelen.


We hebben unieke producten die hout waterdicht afsluiten.

Brandvertragend behandelen. Heb je het hout al aangeschaft of is het zelfs al toegepast? Dan kunnen wij je helpen met het verhogen van de brandveiligheid. Eenmaal behandeld hout is onbeperkt inzetbaar voor de handel met landen die ISPM eisen. Een behandelingscertificaat is niet verplicht,.


Thermisch behandeld hout. Voor het verlengen van de levensduur en het tegengaan van de vergrijzing is het belangrijk om uw Lariks hout te behandelen. Voor een langer behoud van uw meubel, raden wij aan het meubel te voorzien van een behandeling. Wat zijn de mogelijkheden? Het eerste wat me opviel hoe.


Blokhutten met behandeld hout gaan langer mee en hebben minder onderhoud nodig. Kijk wat de voordelen zijn. Hout behandelen tegen houtworm kan op twee manieren. Steigerhout behandelen is wel aan te raden om de levensduur te verlengen.


Houtverduurzaming is een proces om hout , vooral niet-tropisch hardhout,. Met deze methode worden wereldwijd palen, balken en planken behandeld. Waarmee geïmpregneerd hout beitsen?

Lees het advies van onze specialisten en bestel direct online uw producten op Tuinafscheiding. Het vraagt ook weinig onderhoud en kan op dezelfde manier behandeld worden als elke andere houtsoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.