maandag 3 juli 2017

Deur hanger

Deur hanger

Enkel- of Dubbelzijdige Bedrukking. Foute pakken nu voordelig online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Gun je gasten een goede nachtrust en laat een deurhanger niet storen drukken. Enkel of dubbelzijdig en eventueel voorzien van een scheurvast laminaat.


Op zoek naar die ene deurhanger waar je je eigen teksten op kunt laten bedrukken? Kom eens kijken bij Bulbby! Bij ons ontwerp je de deurhanger helemaal zelf. In hotels zie je vaak een hanger aan de deur met `niet storen`erop. Nu ik de gelukkige bezitster ben van mijn eigen kantoortje, ging ik op zoek naar een deurhanger , om aan de deur te hangen.


De kinderen hebben namelijk de gewoonte om. Uiteraard kunt u een eigen stansvorm laten maken. Uw eigen stansvorm wordt bij ons bewaar zodat u deze vaker kunt gebruiken. De deurhanger hoort al lang niet meer alleen in het hotel thuis!


Deur hanger

Ze zijn ook uitstekend te gebruiken voor reclamedoeleinden. Bekijk deze pin en meer op Educação_uma paixão van. Deurhangers zijn x 2mm en worden. Unicorn gepersonaliseerde deur teken ~ Kids deur Hanger ~ Kinder slaapkamer Plaque ~ Kids gepersonaliseerd Plaque ~ Kids naam Plaque ~ kinderen kamer teken.


Met een deurhanger kun je namelijk ook jouw bedrijf op een ludieke manier in de kijker zetten of, beter gezeg hangen. Waarom zelf deurhangers maken? Bekijk het bord deurhanger iedeen van elisabeth vonk op Pinterest. Meer ideeën over Deuren, Deur de en Hangers.


Deur hanger

Dit betreft een merkloos product. Set van deurhaken voor bevestiging aan. Dit is weer een leuk idee voor de kinderen. Een eigen deurhanger maken.


Een deurhanger om aan de klink van de slaapkamerdeur te hangen, met bijv. Je kunt ervoor kiezen om een muur of deurhanger te plaatsen aan een wand in je woonkamer, maar ook in het toilet,. Wil je een eigen deurhanger maken, ontwerpen en laten drukken?


Deur hanger

Klik op het plaatje voor het voorbeeld. Kleur de deurhanger mooi in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.