vrijdag 28 juli 2017

Deurspion monteren

Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! Deurspion bestel je in onze webshop. Met een deurspion ziet u wie er voor de deur staat. Slotenmaker Nu adviseert u hoe u de spion monteert. Hulp nodig bij de montage?


Deurspion monteren

Die verrassing is niet altijd even plezierig. Om de deur te verven ging ik de deurspion eruit halen. Bij het demonteren gleden alle lenzen uit de koker. De vernieuwde digitale deurspion camera maakt nu direct een foto van de persoon die voor de deur staat en slaat deze op een micro SD. Zien wie er voor je deur staat?


Moviq legt je uit hoe je dat het beste kunt doen. Super handige digitale deurspion , nooit meer dat ene oog dichtknijpen. Met deze deurcamera (viewer) kunt u voortaan met één druk op de knop.


Deurspion monteren

Montage: Voor u monteert eerst de meegeleverde batterijen in de digitale deur spion plaatsen en testen of het apparaat werkt. De getallen tussen haakjes verwijzen. Het monteren van een (digitale) deurspion is eenvoudig, zeker als er al een conventionele deurspion aanwezig was.


Het deurgat is meestal standaard: 14mm. Om je huis te beveiligen kan je de deuren uitrusten met speciale sloten, veiligheidsscharnieren of dievenklauwen. Een deurspion dient als aanvullende beveiliging. Hij geeft je de mogelijkheid om te zien wie er voor de deur staat zonder deze daarvoor te openen. In diverse merken verkrijgbaar!


Deurspion monteren

Bestel uw deurspion online. Kies de deurspion die het beste bij jouw situatie past! Digitale deurspion monteren ? Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde timmermannen uit uw regio voor digitale. Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde timmermannen uit uw regio!


Via Casius ontving ik snel vrijblijvende. Zelf de intercom monteren ? De bel met camera is de buitenunit en deze monteer je aan de buitenkant van de deur. Vindt u het ook een fijne gedachte te weten wie er voor de deur staat voordat u de deur opent? Dit kan met een deurspion.


Deurspion monteren

U heeft de keuze uit verschillende. Met onze digitale deurspionnen weet u met één druk op de knop wie er voor de deur staat. Axa digitale deurspion DDSis geschikt voor buitendeuren met een deurdikte tussen - 1mm.


Materiaal: kunststof met Silverline finish.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.