maandag 31 juli 2017

Dubbel traphekje

Veilige traphekjes va €295. Voor 20:bestel morgen in huis! Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Hoe langer de rechte lijn hoe instabieler het hek kan worden.


Wil je alles los bestellen?

Bescherm je kind tegen het vallen van de trap met dit houten Lucas traphekje. Dit traphekje van hout heeft een hoogte van 75cm en geschikt voor openingen van 76cm. Juist moeilijke trappen zijn voor ons een uitdaging. Samenstelbaar traphek of deurhek op basis van het Flex systeem van Babydan. Gemakkelijk moduleerbaar traphekje , waardoor je elke ruimte af kunt sluiten.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Traphekjes koop je eenvoudig online bij bol. Welke traphekje is veilig? Waar moet je op letten bij het kiezen van een traphekje ?

Lees het allemaal in onze gids! Een traphekje is de oplossing wanneer uw kleine per ongelijk zelf voor de trap komt te staan. Misschien een klem traphekje of een schroef traphekje ? Bezoek één van onze megastores. Voor jarenlang gebruiksplezier! Babypark, altijd in de buurt!


Een veilig huis voor je kindje! Baby Leo, pas maanden ou denkt daar heel. Het traphekje is door een volwassenen met een hand te. Omdat dit een modulair traphekje is. Kan je alle kanten hier mee op.


Waarschijnlijk hebben wij wel een oplossing voor uw probleem trap. Vele aanbiedingen bij bol. Wij hebben alleen de veiligste hekken voor u uitgezocht welke ook gemakkelijk in.


Uw traphekken worden binnen werkdagen bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.