dinsdag 4 juli 2017

Glas atelier

Heeft u iets dringends, bel dan of stuur een. Stap eens binnen en kijk rond in ons bedrijf. Kom van alles te weten over onze werkzaamheden en activiteiten. Dagelijks werkt de glaskunstenaar aan deurpanelen, kamer en.


Vandaag opgeleverd: glasramen voor binnendeuren en bovenlichten in.

Na een aantal cursussen glas in lood en glasfusion ben ik verslingerd geraakt aan het werken met glas. De weerbarstigheid en transparantie van het materiaal dagen mij. Op onze website proberen wij zoveel mogelijk informatie te geven over onze producten. Naast de tradionele glas in lood panelen beschikken wij over diverse technieken.


Alle labomateriaal en labobenodigdheden voor uw labo. Onze glasblazerij maakt uw labo glaswerk in kwartsglas en borosilicaatglas op maat. Profiteer van onze ervaring.


U kunt bij ons glasatelier terecht voor diverse glas in lood workshops en cursussen en natuurlijk.

In ons glasatelier kunt u zelf kennismaken met het werken met glas. Van september tot december is de Barend Ubbinkweg ter hoogte van de brug. Wij leveren ons glas in lood aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Atelier Domstad is een glas -in-lood en glasatelier , met als kernactiviteiten het maken. Ook voor alle mogelijke glas produkten het juiste adres.


Glasatelier Zwolleis het creatieve glascentrum van Zwolle en omgeving. Op deze pagina laten wij ons recent werk zien, zodat u een goed beeld krijgt van wat we allemaal kunnen! U kunt dit alles ook op onze facebook pagina zien en daar. In de portfolio vindt u een overzicht van het werk van Wiljo en Tineke Kramer.


Wanneer wij weer op een regionale. Mijn werk in glasatelier Heiloo is in twee groepen te verdelen: glas -in-lood en glaskunst. Deze techniek biedt eindeloos veel. Voor de glasliefhebber die op zoek is naar een leuk of exclusief cadeau artikel hebben we een assortiment glasdecoraties en glaskunst. Glaskunst in vrije en creatieve vormen.


Je kunt er ook terecht voor restauratie en workshops. Website met informatie over glazeniersbedrijf in Hengelo(O). Nieuw: In Webwinkel worden alle materialen en gereedschappen voor glas -in-lood en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.