maandag 24 juli 2017

Massieve plinten

Vanaf €1Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk.


Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker!

Topkwaliteit voor uw bedrijf. Massief hout in vele soorten. Bestel het online en doe uw voordeel. Wij bieden een selectie massief houten plinten aan naast onze collectie MDF plinten.


Deze plinten zijn gemaakt van massief en kwalitatief hoogwaardig grenen hout. Wij leveren houten plinten van hoge kwaliteit in verschillende houtsoorten en modellen. Een plint is net zo belangrijk als een vloer, het maakt het geheel af.


Leverbaar in vele modellen en houtsoorten.

Bent u op zoek naar houten plinten ? Vele soorten hout als hardhouten plinten beschikbaar Als u kiest voor massief houten plinten , wilt u dit natuurlijk het liefst in de soort hout waaruit de rest van de. Deze afdeling biedt u een ruime keuze aan houtsoorten. Overzetplinten of Systeemplinten zijn holle plinten.


De basis is een houten achterlat met daarover een holle plint bekleed met een (kleur) folie. Plakplinten, hoge plinten , MDF- plinten , massieve eiken plinten en aluminium afwerkingsprofielen. Elke soort en in elke kleur vindt u bij Vloooer. Een zeer groot assortiment eiken plinten i. Info over massief eiken plinten.


Resultaten van zoekmachines! Van plakplint, overzet plint tot click plinten , alles staat uitgelegd op Mijnkluswijzer. Plinten leggen kunt u zelf. Een uitgebreid assortiment plinten en profielen.


Zowel voor montage op de muur als op de vloer. Een breed scala aan plinten uit massief eiken, mdf of fineer vindt u online bij EikenVloerdelen. Check onze prijslijst: direct leverbaar!


Maak jouw houten vloer compleet met de massieve koloniale plint van AL-Vloeren te Venlo.

Beide profielen kunnen zowel worden gelijmd als geschroefd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.