maandag 7 augustus 2017

Driepuntssloten prijzen

Scherpe tarieven en montage in Nederland door een erkend slotenmaker. Gratis verzending bij bestelling boven 1euro! Alle genoemde prijzen zijn incl. Dan dezelfde werkdag nog op de post.


Meerpuntssloten laten monteren?

Wij plaatsen meerpuntssloten op locatie in heel Nederland. Als u driepuntssloten wilt om een bestaande inbouwslot te vervangen, dan moet er even worden gekeken of het nieuwe slot op de juiste plaats gemonteerd kan worden. De slotenmaker Friesland service levert en monteert driepuntssloten op locatie vanaf € 375.


Driepuntssloten worden ook wel meerpuntssloten of punts-sluitsystemen genoemd. Levering in heel Friesland. Slotenmaker Amsterdam driepuntsslot actie!


Een meerpuntslot bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

We hebben steeds een grote voorraad aan meerpuntsluitingen met rolnokken, pinnen, valschoten. Info over meerpuntssloten prijzen. Resultaten van zoekmachines! Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Anti kerntrekbeslag Slot cilinder Montage op locatie! Prijzen zijn inclusief BTW.


Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Afbeeldingen van producten zijn ter indicatie en kunnen. Veiligheidssloten voor deuren of ramen? Ontdek de prijs van verschillende beveiligingssloten.


Ontdek handige tips voor een inbraakveilige woning. Ideaal voor het uitvoeren van diverse stelwerkzaamheden bij vloeren, kozijnen, tegelwerk, spouw etc. Heb jij een soortgelijke klus? Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Plaats hem dan op Werkspot.


De prijzen van de meerpuntssloten variëren per slot systeem, uiteraard ligt het ook aan het type deur en de dikte van de deur waar het slot in geplaatst moet worden.

Beveilig uw deur optimaal met onze driepuntssluiting. Inclusief deurbeslag met kerntrekbeveiliging, veiligheidscilinder en montage. Voorzetramen prijzen beginnen bij € per m².

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.