dinsdag 1 augustus 2017

Giet epoxy

Lijm, coating, lamineer en giethars Supersnelle levering, incl. Snelle 60s transparante epoxylijm. Bespaar tot wel via kiesproduct.


RESION Epoxy 2K GIET is een hoge kwaliteit epoxy giethars voor zeer transparante gietingen, zoals sieraden, tafelbladen, barbladen, keukenbladen, speciale effecten, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van resin art art waarbij een combinatie van schilderen en epoxy gieten wordt gebruikt.

Epoxy vloeren worden vooral toegepast in bedrijfsruimtes, winkelruimtes en andere commerciële omgevingen waarin hoge eisen worden gesteld aan de vloer. Epoxy giethars is volledig doorzichtig en lijkt op gesmolten glas, ook na langdurige blootstelling aan zonlicht. Met deze epoxyhars worden uiteenlopende vormen. In deze instructievideo laten we zien hoe je een object ingiet in epoxy. Het ingieten van objecten doen wij in een siliconen mal, omdat epoxyhars hier niet op hecht.


Een epoxy gietvloer is volledig naadloos, onderhoudsarm en keihard. Chemicaliënbestendig en daardoor zeer geschikt voor bedrijven in de industriële sector. Heeft u een kunsthars projecten gedachten?


Laat mij meedenken en een op voorstel op maat doen.

Een epoxy -gietvloer is vloeistofdicht en heeft een industrieel karakter met een decoratieve uitstraling. Met onze giet producten is het mogelijk om alle vormen in PU, epoxy of polyester te gieten. U kunt besluiten om alle producten aan te. Door de siliconen mal zijn complexe vormen geen probleem. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.


We leggen uit wat de verschillen zijn tussen een Epoxy gietvloer en een Polyurethaan (PU) gietvloer, en wat de voor- en nadelen van deze vloeren zijn. Tot nu toe is epoxy bij veel mensen bekend als afwerkvloer in de garage. Ook wordt het gebruikt om bijvoorbeeld glasweefsel mee te lamineren. Compleet Gietvloer pakket voor het aanbrengen van een prachtige Epoxy vloe.


Lees hier meer informatie over een epoxy gietvloer. Epoxyvloeren - Best Building Service is het adres voor een degelijke Epoxyvloer voor elke branche. Duurzaam, vloeistofdicht en onderhoudsvrij volgens HACCP. Het epoxy vloersysteem wordt gebruikt voor de industriële sector.


Door de trage uitharding kan men tot mm dikte in één keer gieten. De epoxy giethars kan eventueel getint worden met kleurpasta’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.