donderdag 24 augustus 2017

Metrotegels keuken

Duitse Topkwaliteit tot Goedkoper! Wat kost een Nieuwe Keuken ? Meer over metrotegels leest u hier. Nu extra groot ingekocht en laag geprijsd.


Onze metrotegels worden regelmatig toegepast in hippe koffietenten, barbershops, landelijke keukens en tijdloze badkamers. De metrotegels ( subway tiles).

En daarbij hadden we gedacht aan witte platte metrotegels boven het keukenblad. Momenteel hangt daar bij ons. De tegel glanst, waardoor het licht in de ruimte. Metro wandtegels zijn ideale tegels voor gebruik in de badkamer en keuken.


Alle keukenstijlen te gebruiken. Of je nou van een keuken houdt met een rustieke, moderne of Scandinavische uitstraling, deze metrotegels kun je in elke stijl toepassen. In de keuken wil je een wandtegel die makkelijk te onderhouden is, want er ontstaan al snel vetvlekken door het koken.


Metrotegels zijn ideaal als wandtegel in de keuken ! Ook onze metrotegels zijn ideaal voor de keuken , aangezien ze zowel bestand zijn tegen hitte en water.

Kiest u toch liever voor een van onze natuursteen wandtegels. Bekijk De Beste Aanbieding! Altijd De Laagste Prijzen. Bestel simpel en snel jouw wandtegels.


Ontdek onze tijdloze meubels. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Dit voorjaar gaan we onze keuken een beetje opfrissen. Deze wandtegels zijn slijtvast, water en vlekbestendig.


Geschikt voor elk interieur. We hebben nu een keuken gevonden die de metrotegels naar een ander niveau tilt: mat zwarte metrotegels. Wij zijn groot fan, want dit staat zo chique! Een ruim assortiment Wandtegels en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Originele realisaties in de keuken , badkamer en andere ruimtes in huis vind je hier. Wij gaan zelf een nieuwe keuken plaatsen en willen graag metrotegels aan de muren. De mooiste A merk metrotegels heel voordelig. Wil je je interieur een originele toets geven? Dan zijn metrotegels ideaal.


Ze hebben een bijzondere uitstraling en passen vooral in de keuken en de badkamer.

Denk bijvoorbeeld aan matte retro tegels voor in je keuken of toilet of betonlook en steenlook tegels als basis voor in je badkamer. Deze parijse metrostation-tegels creëren een typisch beeld in keuken , badkamer of toilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.