dinsdag 1 augustus 2017

Plastic hoekbeschermers

Bent u op zoek naar de beste hoekbescherming ? Wij bieden u de meeste keuze aan hoekprofielen en hoekbeschermers ! Vandaag bestel morgen in huis Gratis snelle verzending vanaf € Zakelijke en particuliere kopers Bestel. Om schade te voorkomen is. Dankzij plastic hoekbeschermers op de hoeken van palletladingen vermijdt men insnijdingen en verdeelt men de spankracht.

Bestel online plastic hoekbeschermers die schade voorkomen aan de randen van dozen die u op pallets stapelt en omnsnoert. Koop eenvoudig al uw hoekbeschermers online bij Profipack Verpakkingsmaterialen. Groot assortiment hoekbeschermers en hoekprofielen in rvs, aluminium, kunststof, staal of rubber. Kunststof hoekbescherming voor dozen, palletproducten- en meubelranden en plaathoeken.


Metaltis kunststof hoekbeschermers worden gebruikt bij het zekeren en omsnoeren van dozen, palletgoederen en vrachten. Zij verdelen de druk en verhinderen. Zo hebben we bijvoorbeeld zelfklevende hoekbeschermers die perfect zijn voor het beschermen van.

Rajapack levert bruine kartonnen hoekbeschermers die de hoeken van uw pallets beschermen wanneer ze omsnoerd worden met omsnoeringsband. Koop nu uw Gekleurde plastic stootranden voor hoeken online bij Seton. Voorkom ingedeukte dozen met deze plastic hoek-beschermers ! Beschermt tegen beschadigingen door druk verkeer.


Om u producten te beschermen tegen beschadigigingen door het omsnoeren met. Kinderveiligheid is onze passie ! Bij ons vindt u de ALLERNIEUWSTE producten op het gebied van kinder veiligheid en. Plastic zakken en Buisfolie Paklijst-enveloppen, labels en waarschuwings-etiketten. Alles op het gebied van geluid. Met een klein kindje kunnen sommige meubelstukken gevaarlijk zijn.


Voor meubelen met scherpe hoeken, zoals tafels en bedden, zijn hoekbeschermers verkrijgbaar. Deze fluoriserende hoekbeschermers beschermen niet alleen, ze laten in het donker ook zien waar de scherpe hoeken of randen zitten! Packing is uw online winkel voor Plastic hoekbeschermers.


Een stevige bescherming bij het omsnoeren! De kleine plastic hoekbeschermers zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, in verschillende formaten.

Hoogstraten heeft meerdere types hoekbeschermers standaard op voorraad:. Praxis hoekbeschermer voor stucwerk 10mm. Hoekbescherming voor een perfecte transportverpakking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.