vrijdag 4 augustus 2017

Polycarbonaat profiel

Alle soorten en maten op voorraad. Uitgebreide collectie en direct leverbaar! Bespaar tot wel via kiesproduct. Profiel bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar!


Nu keuze uit meer dan 2kassen.

Kassen al vanaf €2op Beslist! Glasprofielen, polycarbonaat profielen, polycarbonaat platen of Douglas veranda bouwpakket! Vakkundig advies en snelle levering! Hiddink Bouwservice, de goedkoopste in polycarbonaat platen en profielen. Ook voor terrasoverkappingen en houtenoverkapping.


Deze set is speciaal voor het koppelen van bijvoorbeeld polycarbonaat platen of andere kunststof. Voor uw afdak, serre, veranda, overkapping, als voorzetraam etc! Simpelweg kanaalplaten aan elkaar verbinden!

Polycarbonaat platen monteren. Bovendien schuiven de rubbers in de aluminium profielen,. Voordelig en op maat gelever Compleet bouwpakket voor uw veranda of overkapping.


QC- profiel Een kunststof T. Dakuitlopen PVC buizen PVC hulpstukken mm PVC hulpstukken 1mm PVC hulpstukken 1mm PVC. Bij ons worden uw rubbers altijd beschermd door het aluminium profiel. Ideaal voor gebruik van o. Dit koppelprofiel is geschikt voor het maken van een verbinding tussen twee polycarbonaat platen.


Met dit koppelprofiel, ook wel H- profiel of tussenprofiel genoemd. Met onze profielen heeft u de vrije hand in het ontwerpen en. Aluminium profielen voor het monteren van beglazing, polycarbonaat platen, plexiglas en veiligheidsglas.


De golfplaat polycarbonaat is leverbaar in type F. Dan bent u bij Kunststof Kopen aan het goede adres. Wij hebben het grootste assortiment in polycarbonaat platen. U kunt ook polycarbonaat op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.