maandag 21 augustus 2017

Uniprime boeidelen prijzen

Sleiderink is Groothandel in Boeidelen ! Verkrijgbaar in breedte 30cm en 40cm. Garant boeistroken zijn topkwaliteit! Op voorraad dus snel bezorgd! Uniprime multiplex platen.

Eigenschappen: WBP verlijmd met een 4grams zware toplaag voorzien van een primer. Afgeschuinde onderzijde, alle randen voorzien van UniPrime Randsealer. UniPrime kant en klare boeistroken zijn opgebouwd uit door en-door duurzame houtfineren die WBP-verlijmd zijn. De boeidelen van Uni-Prime zijn voorzien. Bekijk indicatieve prijzen voor het laten plaatsen van boeidelen.


Vraag voor de voordeligste prijs offertes aan, vergelijk experts en kies de beste deal. UniPrime , een product van FETIM Professional, is in Nederland de meest toegepaste paintplaat en is uitgegroeid tot het A-merk onder de paintplaten. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud.

Wij behouden ons het recht deze te wijzigen. Het UniPrime assortiment is vernieuwd en uitgebreid met langere boeidelen en nieuwe (grote) plaatmaten. Bovendien is UniPrime KOMO gecertificeerd en krijgt u jaar garantie op UniPrime multiplex platen. Op de boeidelen van UniPrime krijgt u jaar garantie. Prijzen zijn exclusief BTW.


UniPrime is de door bouwend Nederland meest toe-gepaste paintplaat. Logisch, want de unieke meerlaag-se opbouw, de speciale dekfi neren en de. Red Cedar boeidelen Dakisolatie Dakleer Dakshingles Daktrimmen. Daken en goten zijn zeer gevoelig voor weer en wind.


Resultaten van zoekmachines! Ook kunnen wij de okoume en uniprime platen in andere afmetingen leveren. UniPrime werkt namelijk makkelijk af en heeft de laagste onderhoudskosten van alle paintplaten in.


Alle professionals houden van UniPrime. Voor de afwerking van de dakrand is HDM Outdoor volschuim kunststof boeideel beschikbaar. Deze duurzame en milieuvriendelijke boeidelen zijn geschikt voor talrijke.


Okoume watervast garantie multiplex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.