donderdag 28 september 2017

Afdekzeil 3 x 3

Bestel uw afdekzeil online. Afdekzeilen voor alle INTEX baden vanaf € 50. Ook solar afdekzeilen leverbaar! Groen, Wit en Blauw Voor 21:besteld morgen in huis!


Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Groot assortiment: dekzeil kopen, afdekzeil wit, wit zeil, dekkleden,. Dekzeil, afdekzeil , bouwzeil,. Ideaal voor het afdekken en beschermen van goederen, machines, buiten speelgoe opgeslagen meubelen enzovoort. Legergroen afdekzeil met camouflage print.


Dit camouflage zeil is 1. Bijvoorbeeld afdekzeil voor machines, boten, aanhangwagen of houtstapel. Een PE afdekzeil is een afdekzeil welke uitermate geschikt is voor het afdekken van bijvoorbeeld goederen. Groen of Blauw)Ideaal als container afdekzeil.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

In diverse merken verkrijgbaar! Gratis verzending vanaf €7-! Bescherm uw goederen en producten met ons afdekzeil 3xmeter. Dit zeil biedt bescherming tegen weersomstandigheden en vervuiling. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Dit product is beschikbaar in referenties. Een afdekzeil is vervaardigd uit sterk polyethyleen. Producttype: Cover, Kleur van het product: Blauw, Materiaal: Polyethyleen. Dit is een handig en zeer degelijk afdekzeil.


Ze zijn van dik kunststof (reinforced PE). Dit dekkleed 3xmeter is van zware kwaliteit (1gram per m²). Het dekkleed is voorzien van metalen ringen voor bevestiging en heeft een gezoomde rand tegen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Fosco afdekzeilen aanbied. Bedek uw spullen tegen weersomstandigheden met het afdekzeil van BTN de Haas.


Dit afdekzeil is speciaal ontwikkeld voor de Intex Ultra Frame Pool van Intex met een doorsnede van 3x 2cm. Met een afdekzeil voorkomt u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.