woensdag 27 september 2017

Afhouder ladder

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vind jouw ladder in onze unieke collectie. Vind ladder afhouder op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Resultaten van zoekmachines! NL - Het adres voor ladders , trappen en accessoires zoals afhouders. Snel online bestellen, snel voordelig in huis! De Muurafhouder plaats je gemakkelijk op een ladder waardoor je meer afstand van de gevel hebt. Perfect voor klussen waar je wat meer ruimte nodig hebt.


Deze muurafhouder van Altrex zorgt ervoor dat je tijdens het werken met een ladder extra stevigheid en stabiliteit hebt. Uitgebreid assortiment ladder accessoires voor aluminium ladders. Bekijk onze website voor de mogelijkheden.

De muurafhouder zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid. Deze afstandhouder geeft extra stabiliteit en veiligheid en is eenvoudig op de ladder aan te brengen. Bijvoorbeeld handig voor het gebruik bij brede goten,.


Alle soorten ladders vanaf €196. Houdt de ladder van de gevel voor meer werkcomfort. Info over ladder afhouder. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Het hulpstuk aan de ladder tegen de muur is een groot succes. In het midden lager gemaakt zodat er niets kan afwaaien.


Ik raad iedereen dit artikel aan. Geschikt voor ladders met een. Alle Altrex trappen, Dirks trappen, Altrex ladders en Dirks ladders tegen scherpe prijzen! De Altrex afstandhouder geeft extra stabiliteit en veiligheid tijdens het werken met de ladder. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending!


De ladderafhouder of afstandhouder om achter de ladder te plaatsen. Voorzien van handig verfbakje.

ALGA ladders met ladderbreedte van cm. Aluminium raamlat met wielen. Daarnaast vele andere soorten ladders en trappen in. Koop nu Afhouders voordelig bij TackleShop.


Uit eigen voorraad leverbaar en voor 17:besteld de volgende dag in huis! Ladder opstelplaatsinstructie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.