donderdag 14 september 2017

Altrex 5200

Koop uw ladders, steigers en meer online. Het brede rolsteigersysteem met ongekende mogelijkheden. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Voor iedereen een voordeel.


Op zoek naar een aluminium steiger of rolsteiger?

Resultaten van zoekmachines! Een robuuste steiger met grote buisdiameter van 5mm. Eenvoudig te monteren, met 4. Bent u vaak alleen aan het werk? Traditionele steigers moeten met personen. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Door toepassing van de uitwijkconsole op de rolsteiger is nu ook de dakkapel veilig en volledig bereikbaar. De vouwsteiger module A kan snel en eenvoudig worden doorgebouwd tot een rolsteiger met diverse werkhoogten.

Wilt een offerte op maat ontvangen, neemt vrijblijvend contact met ons op. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel rolsteiger online vanaf € 5860: werkhoogte tot meter. Vandaag voor 15:uur bestel morgen in huis. Of het nu gaat om rolsteigers, vouwsteigers, steigersystemen, hangbrug.


Plaatje kwam niet overeen met geleverde product. Dit systeem kent talloze toepassingsmogelijkheden voor. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Ook vindt u hier tweedehands rolsteigers en onderdelen.


Rolsteigers van Euroscaffold koop u online bij Steigervoorweinig. Deze Week Keuzekorting op Altrex. Bekijk ons uitgebreide assortiment Altrex.


Is er weinig ruimte beschikbaar om een steiger te plaatsen, dan biedt Altrex een uitstekende oplossing met de. Altrex heeft steigers ontwikkeld die door persoon opgebouwd mogen worden. Professional en Particulier Veilig en Comfortabele steigers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.