vrijdag 15 september 2017

Behandelen douglas hout

Douglas palen, planken, schermen. Reserveer online, laagste prijzen. Lees hier informatie hoe je douglas hout moet behandelen. We hebben unieke producten die hout waterdicht afsluiten. Wat zijn de mogelijkheden?


Eppinga heeft de grootste voorraad van Groningen, Friesland en Drenthe.

Bestel online via Eppinga. Nu verkrijgbaar bij Ut Dockum! Deze beits is populair voor het behandelen van lariks douglas hout. Zo kunt u het vergrijzen vertragen en de levensduur verlengen. De eerste keer keer aanbrengen.


Het typische oranje-achtige hout wordt veel gebruikt voor schuttingen, tuinhuisjes, terrassen en veranda’s. Meestal wordt douglas hout buiten toegepast. Hoe kun je dit hout behandelen voor een langere levensduur of om eigen uitstraling eraan te geven?


Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product.

Hoge kwaliteit beitsen voor de beste finishing touch van uw hout. Wij zijn dé groothandel voor particuliere en zakelijke klanten. Bekijk het uitgebreide assortiment! Leverbaar in alle kleuren. Als je het hout niet vergrijst wilt hebben dan is regelmatig behandelen met een olie echt noodzakelijk.


Duglas hout is makkelijk te behandelen met onze care 1nano. Van snel gegroeide, tamelijk jonge bomen is het hout meer roodachtig van kleur. Door het hout te behandelen met een (kleurloze). Bij de eerste behandeling het hout rondom behandelen.


Hout impregneren met Storuman Skydd:. Wilt u een houten vlonder behandelen of een houten terras beschermen? Zelf makkelijk en snel hout impregneren en behandelen met Woodseal. Laagste prijs garantie op douglas hout. Al uw hout waterdicht met behandeling!


Helpt algen, schimmel en houtrot voorkomen. Geïmpregneerd hout behandelen is niet altijd nodig,. Heeft u tuinhout of houtbouw dat gemaakt is van duurzame zachte houtsoorten als douglas , vuren of Western Red Cedar?


Dan hebben wij een aantal prachtige producten die. Voor toepassingen buitenshuis is het aan te raden het hout wel te behandelen.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor tuinhout en u vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.