vrijdag 15 september 2017

Gietvloer look

In minuut gratis offertes om uw gietvloer te leggen. Op zoek naar een gietvloer in uw woning of bedrijf? Betonlook vloer Woonbeton Vloercoating Epoxyvloer. Vrijblijvende offerte voor gietvloeren.


Naast reguliere gietvloeren , epoxyvloeren en vloercoating zijn er ook zogenaamde betonlook vloeren. De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Oegstgeest hebben in de gehele woning door ons de gietvloer laten aanbrengen.

PU Gietvloer : voor een strakke afwerking of juist een industriële look. Vloeistofdichte gietvloer betonlook van SENSO. Comfortabele en warme betonlook vloer voor woonhuizen en kantoor. Industriële look en zeer onderhoudsvriendelijk. Willem designvloeren levert betonlook vloeren in diverse kleuren en structuren.


De naadloze pu gietvloeren , cementgebonden. Daardoor zijn de beton look vloeren toe te passen in de meest uiteenlopende interieurs en inrichtingen. Een gietvloer met betonlook past goed in een modern interieur.


Ontdek hier enkele populaire gietvloeren met betonlook met hun voor- en nadelen en prijzen.

Je kent ze vast wel, die jaloersmakende interieurs waarbij alles matcht. Een minimalistische stijl met als klap op de vuurpijl, een gietvloer. Wat is een betonlook gietvloer ? Perfect voor vloerverwarming. Een betonvloer van kunststof kent een lage warmteweerstand en werken daarom goed in combinatie met een vloerverwarming. Laat u verbazen door de uitstraling van de betonlook gietvloer.


Een cementgebonden gietvloer heeft een op beton gelijkende look en past hierdoor goed in een modern en sober vormgegeven interieur. Design betonvloeren, gietvloeren , woonbeton, Beton Ciré en betonlook vloeren bestellen bij Designbetonvloer. Naadloos gelegd en onderhoudsvrij.


Geniet met een gietvloer van de industriële look van beton, terwijl je de voordelen van een kunststof vloer ervaart. Een kunststof gietvloer is slijtvast en stofvrij. Een ‘betonlook’ gietvloer is een gietvloer die uiterlijk lijkt op een betonvloer maar in feite gemaakt is van een polyurethaan. Niet van echt te onderscheiden! Gietvloer voor een woningvloer of een gietvloer voor een bedrijfsruimte.


Vele toepassingen zijn mogelijk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Epoxy en PU coating, gietvloer en betonlook rechtstreeks uit fabriek sneller en goedkoper kan niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.