donderdag 14 september 2017

Inbouwdeursluiter

De instelbare sluitkracht wordt geregeld d. Deze sluit, praktisch onzichtbaar, uw deuren. De deursluiter bestaat uit een in de deur. Mechanisch werkende ketting- inbouwdeursluiter.


Ruim assortiment deurdrangers voor zowel binnen- als.

Met het ITS deurdrangersysteem heeft DORMA een nieuw tijdperk in de. Opbouwdeursluiter Piccolo en inbouwdeursluiter Adjunct zijn mechanische sluiters voor binnendeuren. Technische omschrijving: Inbouw deursluiter voor normale als voor rook- en brandwerende deuren, zowel voor rechts en links draaiende deuren zonder aanpassing. Het veerhuis wordt in de deur gemonteerd en is van een instelbare ketting voorzien. Door zijn uitzonderlijke compacte constructie kan de deursluiter in vrijwel alle deuren met een dikte vanaf 40mm gemonteerd worden.


Sluit, praktisch onzichtbaar, jouw deuren. Er zijn van die kleine ongemakken in het leven die voor veel frustratie zorgen. Welke dat onder andere zijn?

Deuren die niet goed sluiten als jij een avondje thuis. Universele deurdranger Ecosavers. In openbare gebouwen gelden strenge regels voor brandveiligheid. We vinden daar dan ook vaak zelfsluitende branddeuren, die erg zwaar zijn om te openen. DORMA is de betrouwbare, wereldwijd aanwezige partner voor premium-toegangsoplossingen en –service voor betere gebouwen.


Als centraal besturings- en visualiseringssysteem bewaakt GEZE SecuLogic automatiseringscomponenten in de gebouwentechniek en biedt GEZE mogelijkheden tot opname in. Van dit product of combinatie is helaas geen CAD beschikbaar. Das System Boxer ISM für zweiflügelige Türen enthält eine integrierte mechanische Schließfolgeregelung. Wird bei geöffneten Türen der Gangflügel geschlossen.


De DICTATOR inbouwdeursluiter ADJUNCT is een mechanische sluiter voor stompe- en opdekdeuren. DORMA: ITS FL, de nieuwe inbouwdeursluiter met vrijloopfunctie van DORMA. DORMA inbouwdeursluiter met vastzetglijarm ITS RF. AXA Deurdranger of deurveer kopen?


Kvorm tochtstrip m bruin kier 2-3mm. Kunt u een artikel niet vinden? U kunt ons altijd bellen of mailen hiervoor. Ook voor een advies of het maken van een bestelling kunt u mailen naar.

GEZE Boxer – inbouwdeursluiter , sluitkracht zwaarte 2-en. Deursluiters Leverbaar als inbouwdeursluiter (Adjunct) of opbouw (Piccolo). Weinig weerstan waardoor de deur goed toegankelijk blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.