donderdag 7 september 2017

Mozaiek gipsbuik

Mozaiek bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Laat een gipsbuik maken, voor een blijvende herinnering aan je zwangerschap. Tevens verkoop van mozaiek materialen en meer. Hieronder staan verschillende mogelijkheden, waar ook. De afdruk kan vervolgens worden bewerkt met mozaiek.


Omdat de gipsafdruk uiteindelijk. Een mozaiek gipsbuik is een echt kunstwerk en een prachtige herrinering aan de zwangerschap.

De afwerking is geheel na wens wat betreft kleuren en vormgeving. Mijn dochter Luna Fay is inmiddels jaar en tijdens mijn zwangerschap van haar is ook. De kosten van een mozaïek op uw gipsbuik. Wilt u graag een blijvende herinnering aan uw zwangerschap? Met een gipsafdruk van uw buik kunt u een prachtige gipsbuik laten maken.


Je wil natuurlijk een mooie herinnering aan je zwangerschap hebben. De prijs van de gipsafdruk, is incl. Een workshop, op school, tijdens je familie-uitje, kinderfeestje, met de buurt of op het werk? In diverse merken verkrijgbaar! Laat nu je mooie bolle buik door mij gipsen.


Daarna beschilder of mozaiek ik de buik voor je, zodat je een prachtig kunstwerk hebt voor aan de muur in de (baby)kamer. Prachtig voor aan de muur in de babykamer! Een aandenken aan uw zwangerschap, Wij maken prachtige gipsbuiken en bewerken. Versierd met roosjes, veren en naamtag.


Gipsbuik met kant, borst en schouder.

Een gipsbuik afdruk is het mooiste om te maken aan het einde van uw zwangerschap. Het maken van een gipsbuik is echo van de leukste dingen die je samen met je partner kunt doen terwijl je zwanger bent. Maak zelf een belly cast van je zwangere buik met het goedkoopste doe-het-zelf pakket dat er is, van gipsbuik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.