woensdag 13 september 2017

Piepschuim coaten

Altijd De Laagste Prijzen. Piepschuim coating op basis van polyurea. Een naadloze, waterdichte, stootvaste bescherming voor EPS letters, reclame en andere 3d-modellen.


In ons blog lees je wat piepschuim coaten precies is en welke voordelen het biedt. Voor de kenners hier Ik wil styropor (EPS, piepschuim ) voorzien van een coating. Dit moet een harde coating zijn, maar wel dun en licht.

En hij mag het piepschuim. DIN) genormeerde materialen gebruiken. EPS, XPS, Schuimrubber of piepschuim in basis. Wij werken voor het coaten enkel met onze vaste partners;. EPS Coating Een EPS polyurea hotspray coating wordt gebruikt als bekleding voor het isolatiemateriaal EPS.


Voor een EPS coating bent u bij Kunststof Coatings Nederland op de juiste plek. Met piepschuim en onze coatings creëren wij de meest unieke vormen! D object realiseren van EPS ( piepschuim )!

Met kwast, roller of spuit. Maak Styrofoam meesterwerken. Eenvoudig te snijden, te combineren, of beeldhouwen gewone piepschuim vormen. Bedek met MagiKote voor een gladde afwerking.


Door de ontwikkeling van coating is een heel nieuwe markt voor piepschuim. Het kan gespoten worden met een verf op waterbasis of u kunt het product laten coaten. Van piepschuim wil ik een soort decor maken, waar mensen in kunnen staan, echter moet dit natuurlijk enigszins sterk zijn en het moet meerdere keren te gebruiken zijn. RESiON 2K COAT is een componenten epoxy coating met een zeer helder uiterlijk.


RESION 2K COAT geeft een langdurige bescherming aan uw product. Project piepschuim logo verlicht – Maris college Kijkduin. Wil je een lichtgewicht reclame eye-catcher?


De specialisten van piepschuimstudio maken alles voor je van piepschuim ! Alle vormen mogelijk en ook voor buiten! In dit document vertellen we u hoe u een sterke coating of bekleding aanbrengt op voorwerpen van EPS en XPS ( piepschuim ). Op maat gemaakte verpakking, betonbekisting, transporttrays, 3D vormen en isolatie. Snel en voordelig in woningen en bedrijven en garages.


Aanbieding Epoxy en PU coating component. Kant en klare epoxy setjes met alle benodigdheden om te kunnen coaten , lamineren, lijmen en plamuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.