dinsdag 26 september 2017

Steigerhouten opbergkist

In een handomdraai bij u geleverd. Alle opbergkist online bestel je eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. In iedere gewenste maat leverbaar! De steigerhouten opbergkist is een multifunctioneel meubel.


Zowel voor binnen als buiten te gebruiken.

Zelf een steigerhouten opbergkist maken? Een eigentijdse stoere steigerhouten opbergkist voor het opbergen van speelgoe kranten, magazines, en allerlei andere accessoires in een. Of het nou gaat om kleding of kinderspeelgoed. Zoekt u een hoogwaardig afgewerkte opbergkist van steigerhout ? Wilt u geen gedoe met bouwpakketten?


Afmeting op de foto 150x55x100cm. Steigerhout kist bouwpakket. Een leuke opbergkist met kussen, een steigerhouten speelgoedkist uitgevoerd in een leuke kleur.


Vind je Opbergbox in onze unieke collectie.

Voor 23:bestel is morgen thuis! Op zoek naar manden en kisten? Deze speelgoedkist is voorzien van een deksel. Met deze prachtige steigerhouten opbergkist is alle speelgoed snel en eenvoudig opgeborgen.


Als de deksel op de kist zit, heb je bovendien een extra zitje. In verschillende uitvoeringen mogelijk. Behalve steigerhout zijn de kisten ook goed te maken van oude planken. Dit is een goed begin voor een eenvoudige zelfgemaakte opbergkist om van steigerhout te maken.


De kist wordt geleverd met viltjes aan de onderkant. Stoere opbergkist met bijpassend robuust touw. Een flink zwaar ding maar ideaal voor speelgoed in op.


OmschrijvingSpeelgoedkist van gebruikt steigerhout. Deze kist heeft twee kleppen voor optimaal gebruiksgemak. De speelgoedkist is een stoere degelijke kist om spullen. Kies uw behandeling Klik voor meer behandeling informatie.


Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.