donderdag 12 oktober 2017

Afschotplaten

Zie welke innovatieve afschotplaten isoBouw heeft ontwikkeld voor het na-isoleren van een plat dak zonder de noodzaak de dakranden aan te passen. Dakisolatie afschotplaten. Wanneer je er voor kiest om dakisolatie aan de buitenkant van je dak aan te laten brengen zal er steevast gebruik worden gemaakt van.


Betopor C-EPS is een lichte afschotmortel die een sterke drukvaste en naadloze afschot laag realiseert. Bekijken als Rooster Lijst.

RenoTop-HR afschotplaten Renovatie-oplossing voor het platte dak (1kPa, ʎ 031) XPS t. Bent u op zoek naar platdak isolalatie waar het water goed van afstroomt? De isolatieplaat is bestemd voor thermisch. Vapotherm heeft nieuwe Vapotherm-norm- afschotplaten ’ op de markt gebracht. Het zijn platen van PU (polyurethaan).


Het beste wat je kunt doen is een isolatiespecialist vragen om vrijblijvend advies. Hij kan je het juiste advies.

Bent u het e-mailadres van uw Mijn SBRCURnet profiel vergeten? De Isolatieshop Voor 14:uur bestel morgen in huis Meer dan 300. Kingspan Therma TRen Styrodur isolatie voor het isoleren van uw platte dak. Vandaag bestellen voor 12:00? Als van de grootste leveranciers van PIR isolatieplaten en overige isolatiematerialen hebben wij een grote voorraad en kunnen we direct leveren.


Info over isolatie afschotplaten. Resultaten van zoekmachines! Bij renovatie van het platte dak zijn de bestaande dakranden vaak een belemmering om het dak met isolatiewaarde van Rc of hoger na te isoleren.


Wecal, leverancier en producent van dak-, wand- en plafondisolatie introduceert op de Bouwbeurs’zijn nieuwe dakafschotisolatie. Afschotisolatie voor plattedaken. Geïnstalleerd in bouwwerk Vlakke en afschotplaten van steenwol (aan de bovenzijde voorzien van glasvlies met of zonder afdekfolie). IKO enertherm isolatie heeft het hoogste rendement per m².


Dit betekent dat met een dunnere plaatdikte een hogere isolatiewaarde behaald wordt dan met andere. In plaats van de traditionele chape adviseren wij om de isolatieplaten te gebruiken als afschot voor het creëren van de juiste helling in uw plat dak. Wil je jouw dak goed isoleren maar zo weinig mogelijk ruimte verliezen?

Welke dikte dakisolatie heeft per isolatiemateriaal en Rd waarde vind je hier. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.