maandag 30 oktober 2017

Altrex 7 treden

Luxueuze houten zwembaden v. Deze Week Keuzekorting op Altrex. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De Double Decker huishoudtrap is onmisbaar in elk huishouden.


Altrex 7 treden

Het is dé huishoudtrap van Nederland. Taurus (TDO) dubbel oploopbaar. Aan alle details is gedacht. Bekijk ons uitgebreide assortiment Altrex.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Ook met treden Gratis verzending en gratis retour! Vind trap treden op Marktplaats.


Want voor veilig werken op hoogte kies je voor Altrex. Voor iedereen een voordeel. Er zijn nog geen reviews van dit product. Kenmerken: - Aantal treden : - Opberglengte: 2. Verplichte velden Gewicht (kg) Gewicht (kg)Verplichte velden. Info over altrex trap treden.


Resultaten van zoekmachines! Dubbele trede en rubber bordesrand voor extra comfortabele werkplek. Extra grote slijtvaste rubber trapvoet voorzien van grove profilering voorkomt wegzakken. Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs!


De huishoudtrappen zijn zeer stevig en doen niets onder voor bekende merken zoals Altrex. Huishoudtrap treden , treden , treden. Trap van Altrex met treden kopen Gratis verzending en gratis retour!


Profiteer van zakelijk voordeel op Altrex producten! Door de maximale werkhoogte van meter,. De dubbele treden zorgen er samen met het bordes voor dat je niet maar grote. De hoogste ladder in het segment uitklapbare huishoudtrappen heeft treden.


Altrex 7 treden

Zo bereik je inclusief je lichaamslengte een hoogte van boven de meter. Zoek je een veelzijdige industrietrap voor dagelijks gebruik? Controleert de voetmaat voordat u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.