woensdag 25 oktober 2017

Antieke schroeven

Op zoek naar de beste prijs? Maten en prijzen op aanvraag. Piramidekopschroeven in een heel mooie uitvoering, de schroeven zijn zwart gelakt en geven houten projecten een heerlijk luxe landelijke uitstraling. Vind schroeven op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Deze schroeven zijn brons van kleur en passen prima bij onze messing antieke en. De meeste antieke meubels die men op een veiling of bij een antiquair aantreft zijn 18de en 19de eeuws en vaak niet ouder dan uit de 17de eeuw. Bekijk alle zoekresultaten. Meubelbeslag in antieke stijl ‘Meubelbeslag in oude stijl’ is een specialisme van Janko’s.


In onze webshop en in onze winkel vindt u zeer veel authentiek. Alleschroeven heeft alle schroeven op voorraad! Bent u op zoek naar goedkope en betaalbare schroeven van topkwaliteit?

De schroeven zijn gemaakt van massief messing en hebben een brons antieke kleur. Bij de producten op deze site worden de. Info over antieke spijkers. Resultaten van zoekmachines! Schroefjes middel lang, per stuks , brons antiek.


Messing schroeven in een brons antieke afwerking. Mooie antieke eiken kleerkast van LOUIS PHILIPPE word opnieuw aangeboden daar de vorige koper niets meer van zich laat horen. Moesten ze dit nog lezen neem terug. Zelf een lamp maken of een lamp repareren?


Schroeven kopen doe je online uiteraard bij de specialist. Online Verkoop Lamponderdelen Grote en Gespecialiseerde Sortering! Een bout is een ronde metalen staaf waarop schroefdraad is aangebracht en voorzien van een kop. In combinatie met een moer, is het een middel om twee of meer. Antieke deur houder smeedijzer,.


Mooi uitgevoerd met bewerkt randje. Eerste helft 20e eeuw met schroefmechaniek.

Diameter gouden zetting met. Voorzien van antiek messing schroeven. Oude Franse brievenbusplaat met de oude originele schroeven en bouten. Een mooi gepositioneerd slot met klink haak. Brico heeft een enorm assortiment schroeven.


Een vaak ontbrekend accessoire op houten poorten of. Torband - 30cm - incl bevestigingsschroeven,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.