maandag 16 oktober 2017

Antislip dienblad blokker

Op zoek naar Horeca wijnglazen? Kijk nu online en bestel direct. Diverse Barglazen voor uw Horeca. Vega Direct heeft een groot aanbod! Plaatrubber wordt door ons snel gesneden, gestanst en op rol geleverd.


Antislip dienbladen tegen lage prijzen.

Bestel hier keukengerei online. Gratis verzending vanaf € 30! Het dienblad is gemaakt van hout. Van plastic dienbladen tot kunststof dienbladen. Dit dienblad van Wesco is zeer praktisch.


Zo zorgen de extra brede handgrepen ervoor dat het blad makkelijk vast te houden is. En dankzij de rubberen anti-slip hoeft. Dit is een antislip dienblad dat aan binnen- en onderzijde voorzien is van antislip materiaal.

Kopjes en borden hebben hierdoor een betere grip. Bekijk hier ons professionele antislip dienbladen. Metro Professional Dienblad RVS. Rond antislip dienblad van polypropyleen met een doorsnede van cm. Het blad is voorzien van een anti-sliplaag en is daardoor… Meer.


Dienbladen met een anti slip bodem die ervoor zorgt dat schuiven van glazen op het dienblad minder gemakkelijk gaat. Serveer drankjes en hapjes op presenteerbladen of leg een dienblad in huis ter decoratie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Blokker Holding Affiliate Werken bij Xenos. De voorraadinformatie wordt elke 1½ uur ververst.


Nu ook zaterdagbezorging mogelijk! Producten uit de webwinkel zijn hierin niet opgenomen en worden geleverd vanuit een. Mepal Synthesis dienblad small - zwart. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor dienbladen aanbied. Dit rechthoekige Hendi dienblad is van laminaat met een rubberen antisliplaag voor droog en nat.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste. Deze antislip mat zit op een rol van 30x150cm waarvan u de juiste maat kunt knippen en is ideaal voor. Zowel op een droge als natte ondergrond is de anti-slip laag effectief.

Vind je Dienblad in ons unieke assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.