woensdag 18 oktober 2017

Glastang mozaiek

Mozaiek bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder.


Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Het artikel is op voorraad. Levering waarschijnlijk: dinsdag, 02- oktober. Een kopie van de geliefde Leponnit mozaiektang.


De ideale mozaiektang voor je mozaiek hobby. Sommige zijn lichtdoorschijnend wat weer een mooi effect geef bij. Groothandel mosaic glass plier uit Goedkope mosaic glass plier Loten, Koop van Betrouwbare mosaic glass plier Groothandelaars. De foto toont een theelichthouder die met mozaiek is bezet maar die nog niet gevoegd is.


Voegen Doe plastic handschoenen om en draag.

Aantal: stuksOmschrijving:De eenvoudigste en snelste manier om tegels te knippen is door ze te breken. Dit is een mooie twee-in-een gereedschap die kan snijden en. Met deze degelijke mozaïek tang maak je de mooiste mozaieken! De kniptang is makkelijk te gebruiken en is geschikt voor glasmozaïek en keramiekmozaïek. Met de inbus sleutel kunnen de wieltjes verzet worden.


Onze voorgestelde resultaten komen niet overeen met de totaiteit van de. Mozaïek spiegelstenen in verschillende vormen. Met mozaïek spiegelstenen kunt u verbluffende. Je hebt glasplaatjes die je kunt knippen met de glastang.


Er zijn ook heel veel kleine vierkante glassteentjes van. In deze dagworkshop glasmozaïek leer je te werken met een olie-glassnijder en een originele leponit glastang. Zeer handig om mozaïekstenen mee te breken.


Verder leer je omgaan met een glasschuurmachine waarmee. De mozaïektechniek kan er ingewikkeld uitzien, maar is voor jong en oud te leren! Heb je het eenmaal onder de knie dan raak je er snel aan.


Leren knippen, leren leggen, leren ontwerpen, leren afwerken van een mozaiek. In deze studio krijgt u individuele begeleiding om uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.