dinsdag 24 oktober 2017

Marktkraam 3 meter

Zoekt u een grote marktkraam voor een rommelmarkt of braderie? Door deze marktkraam te huren vatt u zeker op! Tevens geschikt voor op feestjes. Dit is een bekend formaat.


Deze kraam treft u aan op weekmarkten, beurzen etc. Stevige en oerdegelijke kraam met middenstaander.

Marktkraam of Marktkramen Huren voor Bedrijf en Particulier! Scherpe prijzen en makkelijk huren. Ook Lounge en Kerstmarktkramen met full color houtprint dakzeil. In de winkelwagen kunt u kiezen voor de volgende mogelijkheden: Betalen op basis van factuur Wanneer u kiest voor een factuur wordt na uw goedkeuring van de. Kerstkraam houten marktkraam meter te koop (kerstmarkt) Leuke houten sfeerkraam te koop.


De kraam is makkelijk op te bouwen. Te koop marktkraam verhogers. Volledig full-colour bedrukte achterwand voor het marktkraam.


De standaard marktkramen worden geleverd inclusief witte bovenzeilen (brandvertragend en -werend).

Kijk bij UPPE voor de mogelijkheden. Houten frame Viking marktkraam , ,meter. Deze Vikingtenten zijn gebaseerd op een 8ste eeuws origineel, teruggevonden in het grafschip van Oseberg. De Zwart Marktkramen verhuurt marktkramen in div kleuren en lengtes.


De marktkraam meter geeft een grote verkoopruimte. Afmeting tafel x meter of x meter ;. Het is ook mogelijk om de marktkraam. Afmetingen marktkraam Lengte meter Hoogte meter Breedte meter. Opzet instructies: Zoektermen. Leuk voor een presentatie, op de beurs of gewoon.


Kraam voor buiten en binnen gebruik. Koppelbaar met gewenst aantal kramen. Grote Trapdisplay Trappen. Almere-Sta Flevolan Netherlands. Verhuur voor bedrijf en particulier van marktkramen.


Partytent × meter Vanaf €35. Huur deze of andere decoratie, aankleding en themaverhuur bij Spelotheek, hët adres voor. Professionele marktkraam kopen. Makkelijk op te zetten Hoge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.