dinsdag 10 oktober 2017

Okoume plaat 40 mm

Deurplaat 40mm watervast multiplex. De plaat in een dikte van 40mm. Btw (€ 9excl. Btw) product: okoume multiplex mm. Na het sealen en rondom gronden zijn de platen beschilderbaar.


Voor uur bestel volgende werkdag in huis.

De oppervlakte bedraagt m² of 7m² per plaat. Dit maakt de plaat extra duurzaam en goed geschikt voor vochtige. De verlijming is exterieur, waardoor de plaat zonder twijfel buiten. Deze okoume plaat heeft een dikte van 44mm.


Zoekt u multiplex met hoge eisen? Deze plaat is de meest gebruikte multiplexplaat. Deze kwaliteitsomschrijving houdt in dat één zijde van de plaat in ieder geval helemaal.

Standaard prijs: Artikelgegevens. Dikte: mm Afmeting: 3x 1cm. De okoume plaat is verlijmd op alu platen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. CEFSC Mix Verlijming WBP.


Plaat op maat Makkelijk al je. Multiplaat Werkendam - De maat in plaat. Okoume is de juiste keuze. Wij adviseren om de zaagranden en boorgaten van de plaat maal te behandelen met een randsealer en daarna een. De meranti multiplex plaat is algemeen inzetbaar in de bouw en uitsluitend geschikt voor binnentoepassing.


Onbehandeld okoumé, wit gegron grijs gegron en mdo. Watervast multiplex geschikt om buiten te gebruiken. Dankzij de watervaste verlijming van het multiplex is deze plaat zowel binnen als buiten te gebruiken.


Denk hierbij aan gevelpanelen of boeiboord. Door de goede eigenschappen van de plaat , is het met alle gereedschappen prima te bewerken.

Hardhouten multiplex mm. WBP verlijmde multiplex platen. De gladde plaat is een topproduct op multiplex gebied.


De dekfineren zijn nagenoeg foutvrij en uitstekend geschikt voor eersteklas schilderwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.