dinsdag 31 oktober 2017

Pergola met zonwering

Alle zonwering vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw parasols. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Parasols voor lage prijzen online.

Meerdere aanbieders online. Zonwering bestel je in onze webshop. Brustor B1pergola zonwering wordt geleverd met verticale palen en muur bevestigingen.


De maximale afmeting van de Madeira pergola zonwering is meter breed met een uitval van maar liefst meter! Dit systeem kan niet worden gekoppeld. Een pergola is ideaal voor de zonwering in tuinen en op terrassen. Verleng uw terras met een electrisch uitschuifbare pergolazonwering met staanders.


Deze pergolazonwering kan worden geleverde met een zeer grote uitval van maar.

Wilt u voorbeelden zien om ideeën op te doen voor zonwering voor uw veranda, serre of terrasoverkapping? De pergola met Acryl doek biedt de ultieme zonwering voor tuin of terras. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar.


Op warme en zonnige dagen kan de temperatuur op een terras behoorlijk oplopen. Natuurlijk bestaan er voor situaties waarbij er niet met een gewoon knikarmscherm. Geniet uit de zon van uw tuin.


Heeft u een bestaande pergola ? Of heeft u het idee om pergola te gaan plaatsen. De Solem zonwering wordt op maat gemaakt en past. De Infinity pergola zonwering is een uniek systeem waarmee je snel wisselt tussen zon of schaduw. Met de losse lamellen is het systeem later uit te breiden. Bij zon blijft het koel en bij kou warm.


Creër schaduw op uw terras met de pergola zonwering van Kluszon. Ook grote oppervlakten mogelijk. Naar wens kan dit bekleed worden met hout wat een meer landelijke uitstraling geeft.


Bekijk ons ruime assortiment. Stijlvolle oplossing met Italiaans design. Een flexibele manier om een overdekt terras of een gesloten veranda te creëren?

Met de stijlvolle pergola zonwering van Jumbo rolt u de zon op. Eén druk op de knop en uw terras is beschermd tegen zon én regen. Deze modellen zijn er in een aantal standaard breedte afmetingen zoals 200cm, 290cm en 370cm met een lengte van 300cm.


Pergola inclusief een standaard harmonicadoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.