maandag 23 oktober 2017

Pir spouwplaat

Spouwplaat bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Isoleer uw spouwmuur met PIR -platen De Isolatieshop Op werkdagen voor 14:uur bestel morgen in huis Ruim 300.


Isoleer de spouwmuren met deze PIR spouwplaten van Recticel. De Eurowall spouwplaten beschikken over een hoge isolatiewaarde, waardoor u met relatief dunne platen.

Goede Kwaliteit, Scherpe Prijs! Brentjens bouwproducten,Met de Therma PIR isolatie heeft u voor iedere toepassing een hoogwaardige hardschuim isolatieplaat. De voordelen van Therma PIR isolatie.


De isolatieplaten zijn eenvoudig te verwerken! Van betonblokken tot metselstenen. Alles binnen werkdagen geleverd. Therma is een spouwplaat van PIR hardschuim, tweezijdig voorzien van een aluminium afwerklaag.


Stijf van soort en daardoor eenvoudig te verwerken.

Recticel – Eurothane Silver PIR isolatie – Universele isolatie voor plattedaken. Bauder PIR spouwplaten zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de nieuwe isolatienormen: een spouwplaat met een maximale isolatiewaarde in combinatie met een. De eurowall spouwplaten beschikken.


Xtratherm Pir isolatieplaten zijn speciaal ontwikkeld om een maximale isolatiewaarde te. Aan het mengsel wordt een milieuvriendelijk blaasmiddel toegevoegd dat het. De spouwplaat is aan beide zijden bekleed met.


Kingspan PIR spouwmuur isolatie TW- 55mm. M²)isoleer uw spouwmuren nog beter met deze pir spouwplaat plus. De pir -spouwplaten zijn voorzien van. BAUDER PIR WALL SPOUWISOLATIEPLAAT. De RockFit Premium Silver is een harde, sterk waterafstotende en stevige spouwplaat met hoge thermische prestatie.


PIR is een afkorting van polyisocyanuraat. Het is een kunststof die speciaal bedoeld is voor isolatie en vooral bekend staan als geelwitte platen. Bedankt voor alles, wij zijn heel erg tevreden met de Pir platen. Wij merken het verschil ( kou - warmte ) al op zolder!


Het gebruik van spouwplaat is de beste en makkelijkste manier om de spouwmuur van een woning te isoleren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.