donderdag 19 oktober 2017

Porseleinen fitting

Bestel nú uw Lampen en Accessoires. Uw Product is Altijd op Voorraad! Bespaar tot wel via kiesproduct. Richt je interieur in met exclusieve en trendy lampen.


Maak ook zonder lampenkap je eigen mooie lamp met deze porseleinen fittingen.

Vossloh lampfitting, porcelein, wit, uitvoering gloei- en ontladingslamp, model lamphouder, lamphouder e27. Voor iedereen een voordeel. Op zoek naar een klassieke en bijzondere porseleinen fitting ? Snoerboer heeft het grootste aanbod!


Gratis bezorgd vanaf €200. LED Lampen en LED Verlichting. Alle LED lampen zijn scherp geprijsd.

Vandaag bestel morgen in huis! Porseleinen fitting in goede staat, verzendkosten koper. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Fitting , wit porselein , E(of wel: een grote fitting ). Aan de bovenzijde zit (intern) Mschroefdraad. De witte, porseleinen lamphouder van GAMMA is geschikt voor een Elampfitting en een maximaal voltage van 230V. Daarnaast beschikt deze houder over een IP-waarde.


We bieden een ruim aanbod aan (gekleurd) porseleinen , metalen, messing en kunststof fittingen. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Mooi porseleinen fitting van zware kwaliteit. Lampenlichthal beschikt over een uitgebreid assortiment porseleinen fittingen. Dit is de Loki fitting van porselein (E27) in de kleur wit.


Deze fitting past in alle omgevingen. We hebben zelf wel een sterke voorkeur voor een combinatie met textielkabel van katoen of linnen. De juiste fitting voor uw terrarium lamp nodig?

Een porseleinen fitting of kunststof fitting met snoer. Bekijk hier het online assortiment aan terrarium fittingen en. Plieger lampfitting Emet ringen wit.


Creëer een originele look met een van onze klassieke fittingen. Iedere fitting is verkrijgbaar in diverse types en kleuren, voor E2 Ben Elampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.