woensdag 25 oktober 2017

Sunsilk doek

Bovendien heeft de coating een zelfreinigend effect bij regen en is duurzaam water-, vet- en olie. Het hightech-materiaal van licht en fijn polyestergaren overtuigt door hoog-lichtechte kleuren met maximale kleur- en lichtintensiteit. Stabiele bescherming en aangename haptiek – per direct mee aan boord. Polyester doek met maximale kleur- en lichtintensiteit.


SunSilk SNC: Nieuw in onze collectie is SunSilk SNC (Smitz Nano Clean) van Swela.

Dit doek is een hightechweefsel van polyester. De innovatieve oppervlakveredeling. Gemaakt om weer en wind te trotseren, in een onderhoudsvriendelijke, duurzame kwaliteit. Kwaliteitsstoffen die u niet alleen.


Warning: Invalid argument supplied for foreach(). Is het doek van uw zonnescherm aan vervanging toe? Kies een op maat gemaakt zonweringdoek en monteer het eenvoudig zelf!

Swela sunsilk perla FR biedt echter nog een bijzonder voordeel:. Dit type doek heeft een hoog textiel karakter met een aangename zachte touch. Dit zomerse doek is vervaardigd uit hightech polyester en heeft een briljante glans.


Het doek is uitvoerig getest en krijgt de. Zonweringdoek op maat gemaakt. Eenvoudig en snel zelf uw doek bestellen. Voor de maatvoering meet de buitenmaten van uw.


Het sunsilk SNC- doek is bijzonder dun. Daarom vertoont het minder wavelvorming en uitrekking van de naden. Desondanks beschikt het materiaal over een zeer hoge. In zeildoekoptiek, met een zachte, fluwelige grip sunsilk Het gladde hightech- doek is extreem vormbestendig en heeft een zelfreinigend effect bij regen.


Dus in gesloten stand ziet u het doek niet en wordt het optimaal afgeschermd tegen weersinvloeden. Ook hier kiest Otra Vez voor top kwaliteit. Bovendien kan swela sunsilk perla FR verlijmd worden - en dat komt de waterdichtheid van het op maat gemaakte doek direct ten.


Geniet van een koel en schaduwrijk terras met het fraaie en minimaal geprofileerde Erhardt K cassettescherm van Kroezon. Geen wind op terras met Windbreekgaas.

Sunsilk Perla FR swela sunsilk perla. GOEDKOOP wind doek nu bij Tuinhekbekleding. Winddoek in diverse kleuren leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.