dinsdag 3 oktober 2017

Tegels antiek

Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s. Handig voor degenen die een passend cadeau voor familie en. Koop of Verkoop antieke tegels op Marktplaats.


Oude vloertegels in alle kleuren en stijlen. FLOORZ is DE specialist op het gebied van deze prachtige jaren tegels uit vervlogen tijden!

Het aanbod van onze oude en antieke tegels is steeds wisselend. We hebben veel partijen oude en antieke vloertegels met patronen, patroontegels, de. Delfts blauw en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Op de veiling van deze week: Tegel VOC schip met volle zeilen naar Oost-Indien. Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen vind u een uniek assortiment aan antieke wandtegels.


Bekijk ons ruimte assortiment in onze online catalogus of kom langs in de winkel. U bent bij ons aan het juiste adres voor Nederlandse tegels gemaakt tussen ca.

Zowel verzameltegels, als tableaus en volledige betegelingen. Onze collectie bevat een uitgebreide verzameling van onder andere antieke oudhollandse tegels , Delftsblauw aardewerk, glas- en kristalwerk, sieraden, tafelzilver,. Walstra beschikt over een breed assortiment historische wandtegels voor een authentieke sfeer in huis. Antieke wandtegels nodig voor een renovatie? Kom langs in onze tegelshowroom gelegen nabij Tilburg.


Meer ideeën over Kunsttegels, Tegel en Antiek. Achterhuis biedt u één van de grootste sorteringen antieke tegelvloeren. Oude en antieke Hollandse, Belgische en Franse plavuizen. In vele soorten, maten, en. Info over antieke tegels herkennen.


Resultaten van zoekmachines! De antieke tegels lijken nostalgisch en jaren oud te zijn, dit zijn ze echter niet. Koop online antieke tegels bij Tegelmegashop. Het grootste tegelaanbod met een prachtig assortiment.


Tegels van de beste kwaliteit voor een vaste.

Je zocht naar: antieke spiegel tegels ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Nr: MMZeldzame ornamenttegel met een tulp. De tegel heeft professionele restauratie PRIJS: 2euro Interesse, stuur een mail met het nummer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.