dinsdag 17 oktober 2017

Thermobel 0 8

Voordelige abonnementen van alle providers. Profiteer nu van onze acties. Speciaal ontworpen voor toepassingen waar driedubbele beglazing geen optie is, maar waar de energie wel zo optimaal mogelijk moet worden benut. Deze beglazing biedt op het ogenblik de beste thermische isolatie op de.


Beste allemaal ik zag op de site van AGC ( Glaverbel van vroeger) dat er nu ook dubbel glas bestaat met een k waarde van 0. Even licht als dubbele beglazing, even sterk presterend als driedubbel!

Dubbele beglazing met zowel op de binnenals buitenruit een isolerende coating. Thermische isolatiewaarde. De spouw is gevuld met een edelgas.


Met een zeer sterke Ug-waarde van 0. Meer licht (LTA) voor een beter visueel comfort, nog meer genieten van de gratis binnenkomende zonne-energie (ZTA) en een lagere. Maak kennis met GlasGigant. Wij hanteren groothandelprijzen en daar profiteer jij van!


SUPERISOLERENDE DUBBELE BEGLAZING - THERMOBEL 0. BESCHRIJVING Elke reproductie of verspreiding van dit document is streng verboden zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.

Deze driedubbele beglazing bevat twee innoverende. AGC Glass produceert vele soorten vlakglas. TOEPASSINGEN - Nieuwbouw en renovatie.


Timmerman in Maldegem is uw leverancier in alle buitenschrijnwerk zoals ramen, deuren, poorten en rolluiken. AGC is een generatie superisolerende, dubbele beglazing met een U. AGC, dit zit op een U waarde van 8. Op het moment heb ik ook project wat van tripple naar dat gaat in verband met de kosten. DE ENIGE DUBBELE BEGLAZING WAARMEE EEN UG-WAARDE VAN 0. Dunne beglazingen (vanaf 18mm) Isolatiewaarde (Ug ) Lichttransmissie (LTA = ) Ir.


Inox warm edge afstandshouder aanbevelen. Gecontroleerde Kwaliteitsverklaring ISSO 82. Zij biedt op het ogenblik de beste thermische isolering. Bij enkelglas zal de vochtige warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelen en als de temperatuur daalt tot onder het dauwpunt zal condensatie op de ruit.


Hoogrendementsglas isoleert veel beter dan standaard dubbel glas. Info over de soorten glas met hun kostprijs, voordelen en premies vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.