vrijdag 20 oktober 2017

Xmvk kabel toepassing

Bekijk het aanbod en bestel direct! UTP-kabels tegen lage prijzen! Installatiekabels voor binnen met laagsteprijsgarantie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Eerst in huis, dan pas betalen!

Wij verkopen op Grondkabels. YMvK kabel in plaats van XMvK kabel. Maar wanneer gebruik je nou XMvK kabel en wat is eigenlijk het verschil? Laagste prijsgarantie 400.


Ook bij het gebruik van een verlengsnoer moet de kabel voor de toepassing geschikt zijn. XMvK - kabel , YMvK- kabel en de VD-draad. Diverse aders voor een lage prijs!


XMVK kabel , installatiekabel voor een scherpe prijs.

XMvK is een lichte installatiekabel voor enkelvoudige verbindingen in de woningbouw en utiliteitsbouw en vergelijkbare installaties zoals aangegeven in de. Deze kabel is alleen geschikt voor lichte toepassingen en eenvoudige verbindingen, zoals een tuinlampje of ander klein elektrisch. Vraagt u zich wel eens af welke kabel u moet gebruiken? Lees hier alles over de diverse soorten kabel en hun eigenschappen etc.


XMVK -AS grondkabel, lichte installatiekabels voor in de grond! Veel voorkomende grondkabels zijn de YMVK-AS kabels. Voor de aansluiting van bijvoorbeeld een schuur.


Xmvk is niet dubbel geisoleerd en Ymvk wel,. Kabels van alle merken op beslist. Een YMVK kabel is een kabel met een metalen afscherming. Weet je toevallig welke richtlijn hier precies op van toepassing is?


Mag ik dit buiten gebruiken langs een wand? Ik vind het voordeel van deze kabel dat ik netjes draden heb. Bestel uw Lichte installatiekabel XMvK kabel nu online bij OKe-Online. Toepassing : De XMvK kabel wordt met name gebruikt voor vaste aanleg. Voor toepassing in tijdelijk vochtige ruimtes.


De kabel heeft ook een klasse 2-geleider maar is opgebouwd met fijnaderige flexibele geleider.

Door de soepele opbouw is de kabel gemakkelijker verwerkbaar. Deze kabels zijn namelijk toepasbaar in veel verschillende laagspanningsinstallaties en industriële toepassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.