dinsdag 28 november 2017

Altrex nokhaak

Koop uw ladders, steigers en meer online. Bekijk ons uitgebreide assortiment Altrex. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Zo ligt de ladder vast en stabiel.


Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs! Koop of Verkoop nokhaak op Marktplaats.

Met de wielen onder de nokhaak rol je de. Vind nokhaak op Marktplaats. Nokhaak voor ladder kopen? Voor iedereen een voordeel. Ga naar Bouwplaats-Inrichting.


U heeft geen goot om uw ladder in te plaatsen. Het is overbodig om een stelling in of door het dak te maken. Tevens is een nokhaak , die ervoor zorgt dat de ladder goed vast komt te zitten op de nok van het dak.


Deze nokhaak is de oplossing!

We hebben ladders, trappen en steigers van verschillende betrouwbare topmerken, waaronder Altrex. Altrex Huishoudtrap Double Decker Treden. Word jij onze nieuwe collega? Door de speciale constructie kan de ladder op verschillende afstanden aan de nokhaak bevestigd worden waardoor men steeds de gewenste lengte krijgt.


Met deze balk zorgt u voor een stabiele werkomgeving. Op deze manier kunt u veilig te werk gaan. ALTREX Huishoudtrap dubbele trede - treden hoge kniebeugel - DOUBLE DECKER.


Robuuste uitvoering met gelagerde wielen. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Passend op alle Solide ladders Zwart gelakt. Ontdek ons ruime aanbod van Accessoires voor ladders.


Universele nokhaak van aluminium, nergens goedkoper. Quick shop Waku 4xtelescopische vouwladder. Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons.


Van rolsteigers tot trappen, alles is bij ons uit voorraad leverbaar! ALTREX Multifunctionele trap Varitrex-Teleprof 4xsporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.