donderdag 23 november 2017

Oude tegels te koop

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Vele kleuren en motieven mogelijk. Voor oude , antieke vloertegels moet u bij Het oude huis zijn.


Cement- tegels , patroontegels, hardstenen tegels ,. U hoeft alleen nog de zijkanten na te lopen.

Mooie OUDE ARTNOUVEAU tegels Gebruiken ze voor hier en daar eentje ertussen te plaatsen op 15cm. Info over oude antieke tegels te koop. Resultaten van zoekmachines!


Voorzichtig worden alle oude tegels stuk voor stuk verwijderd en overgebracht naar ons eigen atelier om vervolgens te worden schoon gezaagd. Huis te koop in Sint-Andries,. U bent bij ons aan het juiste adres voor Nederlandse tegels gemaakt. U kunt uw bezoek combineren met een kennismaking met de oude.


Zes stuks tegels met ruiters te paard.

Dé specialist in topkwaliteit oude tegels ! Tegels zijn gaaf zonder restauraties. Klik op volgende om de volgende toepassing te bekijken. Het adres voor oude bouwmaterialen, oude deuren, paneeldeuren en kamer en suite schuifdeuren. Wij hebben een grote collectie glas-in-lood deuren, portaaldeuren. Handgemaakte Portugese Cementtegels.


Foto 1-AT1Foto 4-AT1€30. M² De juiste tegel maakt uw. Vind de beste selectie oude wandtegels te koop fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit oude wandtegels te koop voor de dutch luidspreker markt bij. Dat is voor Benko oude en historische bouwmaterialen een hele uitrekenerij om te weten hoe zo’n tegel met een rand het beste kan. Oude materialen koop je bij.


Te koop : oude vloer g: zeer unieke grote partij uit een oud klooster in de omgeving van gent. Oud Gastel (NB) Grote en kleine kloostermoppen. Walstra Antieke Bouwmaterialen B. Isabella vloertegels Te koop wegens beëindigen voorseizoensplek, tegels , halve tegels en drempels voor €55- de tegels zijn van het m. Keramisch parket is helemaal van nu Koop geen keramisch parket als je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.