woensdag 13 december 2017

Alu poets

Belgom Alu is het poetsmiddel voor aluminium. Laat dof aluminium weer blinken als nieuw. Speciaal om aluminium te poetsen en te laten glimmen. Wordt geleverd in een verpakking van 250ML.


Met Scotch Brite en wasbenzine.

De Eres ALU -net reiniger verwijdert. Peek polish, Belgom, Innotec, Vulcanet e. Effectief poetsmiddel voor aluminium, koper en andere metaallegeringen. Zonder enige moeite aluminium laten glanzen! Dit poetsmiddel polijst lichte. Reinigt polijst beschermt en geeft glans aan aluminium, koper en alle andere metaallegeringen.


Droog en poets het materiaal op met een zachte handdoek of washand. Met een variatie van de methode hiernaast,.

Aluminium pan schoonmaken. Het is wel bewerkelijk en je krijgt zwarte handen, maar je blok wordt wel errug mooi! Ik heb gisteren op de beurs in utrecht eens staan luisteren naar Judit van autosol en die had een wondergoedje om metalen delen te poetsen.


Met Autosol polijstpasta kunt u zeer goed aluminium polijsten, schoonmaken, poetsen en onderhouden. Bewezen kwaliteitsmiddel om blank aluminium gemakkelijk tot spiegelglans te polijsten. Vloeibare metaalpoets voor aluminium, koper, messing en RVS.


Poets voor hooglans finish en bescherm het metaal voor tenminste maanden. Die profielen zijn gelakt. Reinigt en doet glanzen zonder krassen achter te laten op inox en aluminium Biedt bescherming tegen strepen Ideaal voor kookplaten, afzuigkappen, de buitenkant van. Maar let op: geen bak(ing)soda want dat beschadigt het aluminium.


Ik ben ook een aanhanger van het zo goed mogelijk poetsen , gewoon met autoshampoo en vaak genoeg (minimum om de twee weken). Gewoon in de winkel staan genoeg flessen met speciale poets voor velgen, ook velgenwas voor bescherming. FF naar halfords of de speciaalzaak.


Verwijder gemakkelijk roest en hardnekkige vlekken. Je hebt heel je motor netjes gepoetst maar de metalen delen blijven dof en lelijk. Om daar wat aan te doen kun je de metalen delen poetsen met.


Kozijnen poetsen en conserveren geeft uw pand weer een prachtige uitstraling.

Bekijk direct wat het effect van oppoetsen is! Voor mijn aluminium deeltjes voldoet belgom alu. Volg de volgende stappen om uw aluminium kozijnen het beste schoon te maken. Om uw kozijnen in optimale conditie te behouden is het raadzaam deze regelmatig schoon.


Bulthuis is premium distributeur van Alcoa aluminium wielen binnen de Benelux. Arconic Wheel and Transportation Products vervaardigt vervaardigt gesmede aluminium. Beoordeling(en) Van: € 600.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.